Altay Bayındır'a Avrupa devi talip oldu!

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'a Inter talip oldu. İtalyan yetkililer, Altay Bayındır için sarı-lacivertlilerle temasa geçmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 30.05.2023 09:30 GÜNCELLEME 30.05.2023 10:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan ve kısa sürede kaptanlık görevini de üstlenen 25 yaşındaki Altay Bayındır için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezonun bitimine kısa bir süre kala Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'a Serie A'dan talip çıktı.

ALTAY BAYINDIR'A SERIE A'DAN TALİP

2019 yılında MKE Ankaragücü'nde Fenerbahçe'ye transfer olan Altay Bayındır bu sezon takımda istikrarsız bir performans sergiledi. Yer yer taraftardan tepki toplayan 25 yaşındaki genç isim sezonun bitimine kısa bir süre kala geçirdiği ameliyat sonrası sezonu kapattı. Ancak tüm bu olumsuzlara rağmen başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ı Avrupa'dan birçok kulüp yakından takip ediyordu. İtalya Serie A ekiplerinden Inter 25 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır için sarı-lacivertlilerle temasa geçmeye hazırlanıyor.

SON KARAR ALTAY BAYINDIR'IN

Geçirdiği ameliyat sonrası saha çalışmalarına geri dönen Altay Bayındır gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Avrupa oynamaya hayali olan ve bunu her fırsatta dile getiren 25 yaşındaki file bekçisi bu hayalini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştı. Altay Bayındır transfer sezonunda Inter ile anlaşması halinde gelecek sezon Serie A'da forma giyecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

25 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe forması ile 40 resmi maçta görev aldı. 3630 dakika sahada kalan başarılı file bekçisi kalesinde 40 gol görürken 14 maçta da kalesini gole kapadı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • taktik 10 ay önce Şikayet Et
    altay hemen gönderilmeli yediği basit ve hatalı gollerle şampiyonluğu engelledi.gelen gol oldu kaleden çok çıkıyor kaleciliği bilmiyor.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    yollayin sallayın gitsin
    Cevapla
  • Özkan 10 ay önce Şikayet Et
    Hemen verin
    Cevapla
  • Mardinli 10 ay önce Şikayet Et
    100 milyon Euro isteriz
    Cevapla
  • MuhammedAli 10 ay önce Şikayet Et
    Nedense hep talip oluyorlar Altay a Ugurcan a ama birtürlü satilmiyorlar paralari yetmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle