Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Valencia'nın yerine...

Fenerbahçe, Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia ile yeni sezon için anlaşamazsa Atalanta’nın 32 yaşındaki golcüsü Luis Muriel’in transferi için harekete geçecek.

Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Valencia'nın yerine...
Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Valencia'nın yerine...
GİRİŞ 29.05.2023 17:20 GÜNCELLEME 29.05.2023 18:11
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe gelecek sezon transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, golcü transferi için ince eleyip sık dokuyor. Fenerbahçe, Enner Valencia'nın durumuna göre santrfor transferini şekillendirecek. Ekvadorlu yıldız yeni sözleşmeye imza atmazsa rota İtalya'ya kırılacak.

VALENCIA OLMAZSA MASAYA OTURULACAK

International'in transfer listesinde yer alan Valencia şu ana kadar Fenerbahçe'ye olumlu bir dönüş yapmadı. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli golcü ile yoluna devam etmediği taktirde Atalanta forması giyen Luis Muriel ile masaya oturacak.

İLK TEMAS KURULDU

Fenerbahçe Yönetimi'nin yıldız golcünün menajeri ile ilk teması kurduğu ve transfer şartlarının gündeme geldiği belirtildi.

32 yaşındaki Kolombiyalı golcünün Atalanta ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon 28 lig maçında forma giyen Luis Muriel, 2 gol atarken 3 asist yaptı. 45 kez Kolombiya Milli Takımı forması giyen tecrübeli golcü 8 kez fileleri havalandırdı.

BİRÇOK TAKIMDA OYNADI

2019 yılından beri Atalanta'da forma giyen yıldız golcü, Sevilla, Fiorentina Sampdoria, Udinese, Lecce, Granada ve Deportivo Cali takımlarında da görev aldı.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • İbrahim 10 ay önce Şikayet Et
    Şampiyonluk futbolcularla değil başta siyaset hakemler ve TFF ile alınır alamayacağını anladığında ligi bitirtmeyiz dersin sonra yediğin goller Ofsaytımsı olur bu kadar.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    32 Yaşındaki adam iyi oyuncu ise neden serbest kalıyor, sözleşme yenilenmiyor. Fenerbahçe de ne kadar süre oynar, ondan sonra ne olacak. Neden genç ve ileriye dönük uzun vadeli bir oyuncu alınmaz.
    Cevapla
  • Bozkurt vatanım 10 ay önce Şikayet Et
    Atalantanın çok maçını izledim , bitiricilik sıfır ,hızlı değil teknik kapasitesi ortalama . İzlediğim maçlarda takımın en kötülerindendi. Alınırsa yeni bir hüsran ne yazıkki
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    sokak takımına almam nasıl golcü
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Şaka yapıyorlardır. Ali koç istifa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle