Ferdi Kadıoğlu: Ligde işler bizim elimizde değil

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, kulüp televizyonuna konuştu. Milli futbolcu açıklamasında "Kupa'da işler bizim elimizde diyebiliriz ama ligde öyle değil" dedi.

Ferdi Kadıoğlu: Ligde işler bizim elimizde değil
Ferdi Kadıoğlu: Ligde işler bizim elimizde değil
GİRİŞ 28.05.2023 17:41 GÜNCELLEME 28.05.2023 17:41

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe TV'de yayınlanan 'Günün Röportajı' programının konuğu oldu.

Hem Süper Lig'de, hem de Türkiye Kupası'nda savaşmaya devam ettiklerinin altını çizen Kadıoğlu, "Kupa'da işler bizim elimizde diyebiliriz ama ligde öyle değil, fakat ligde de hala şansımız devam ediyor. Rakibimizin puan kaybetmesini beklemek zorundayız. Sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanıyoruz. Bizim yapmamız gereken şey, kendi maçlarımızı kazanmak. Ondan sonra da Galatasaray'ın ne yapacağına bakacağız. Biz yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

Takımda beşinci sezonunu geçirdiğinin altını çizen Kadıoğlu, "Hollanda'dan ilk geldiğimde adapte olmam gerekmişti, zorluk yaşamıştım ama her yıl üzerine koyarak devam ettim. Geçen sene büyük bir gelişim kaydettim. Bu sene de buna devam ediyorum. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok iyi oynamadığım zamanlarda bile en azından elimden gelenin en iyisini yapıp mücadelemi vermeye çalışıyorum. Bu sene çok sayıda kötü maçım yok. Bu sebepten dolayı mutluyum. Son haftalarda da asist ve gol anlamında takımıma katkılar sağlıyorum. Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederim." diye ekledi.

"KAYBETMEKTEN NEFRET EDİYORUM"

Kaybetmeyi sevmeyen bir oyuncu olduğunu vurgulayan 23 yaşındaki futbolcu "Dolayısıyla kazanabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Her şeyi yapmaya çalışıyorum. Eğer saha içerisinde takım arkadaşlarımı destekleyebiliyorsam bunu da yapmaya çalışıyorum. Her oyuncu farklıdır ama belirtmiş olduğum gibi ben kaybetmekten nefret ediyorum ve son dakikaya kadar her şeyi yapmaya çalışıyorum. Benim tarzım bu şekilde." şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.