Fenerbahçe'de Rossi'ye yol göründü! Yerine Milanlı yıldız...

Fenerbahçe, Diego Rossi'ye gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, Rossi'nin yerini Milan'dan Rebic'le doldurmak istiyor.

Fenerbahçe'de Rossi'ye yol göründü! Yerine Milanlı yıldız...
Fenerbahçe'de Rossi'ye yol göründü! Yerine Milanlı yıldız...
GİRİŞ 28.05.2023 14:01 GÜNCELLEME 28.05.2023 14:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de taraftarların performansını beğenmediği Diego Rossi için karar verildi. Uruguaylı futbolcu ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki ismin yerine Milan'dan transfer yapmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin 2022 yazında 5.5 milyon euro bedelle MLS Ligi ekibi Los Angelas FC'den transfer ettiği Diego Rossi, sarı-lacivertlilerde istikrarsız performansıyla sık sık tartışma konusu oldu.

Akşam'ın haberine göre; hücuma daha kreatif bir futbolcu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, bu doğrultuda Rossi için yaz transfer döneminde gelecek transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı. Sarı-lacivertliler güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 25 yaşındaki sol kanat için en az 10 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

KENT SONRASI ANTE REBIC İDDİASI DA GÜNDEMDE

Rangers ile yollarını ayıran Ryan Kent'i kadrosuna katmaya çok yakın olan Fenerbahçe'nin aynı bölgeye Milan'da forma giyen sol kanat oyuncusu Ante Rebic'i de gündemine aldığı iddia edildi.

Sol kanatın yanı sıra on numara ve forvet bölgelerinde de oynayabilen Rebic, İtalyan ekibinde kadroda düşünülmüyor. Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Hırvat yıldızı kiralık olarak kadrosuna katabileceği öne sürülüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Güzel insan 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç ve Uğur Dündar kesinlikle gitmeli.Bu gudubetsizler yüzünden şampiyon olamıyoruz.
    Cevapla
  • ercisli 10 ay önce Şikayet Et
    Allah'ını seversen git rossi. Ali Koç'un oğlumusun nesin bu kabiliyetsizlikle nasıl her maç oynuyorsun anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • Ali KOÇ İSTİFA 10 ay önce Şikayet Et
    JJ bu Rossi'yi oynattı ama Arda'yı fiziki yetersiz diye oynatmadı ya...Ali da yeniden anlaşmak için dört dönüyor. Ligin ilk 5'i ile son 5'ine verilen puanlara yazık.
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Peki Rebic in bundan haberi var mı
    Cevapla
  • Ante Rebic 10 ay önce Şikayet Et
    Var
    Cevapla