Serdar Dursun ayrılığın eşiğinde

Fenerbahçe'de bu sezon beklediği şansı bulamayan ve geri planda kalan Serdar Dursun'a eski takımı Darmstadt talip oldu.

Serdar Dursun ayrılığın eşiğinde
Serdar Dursun ayrılığın eşiğinde
GİRİŞ 26.05.2023 10:29 GÜNCELLEME 26.05.2023 10:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bu sezon teknik direktör Jorge Jesus'un fazla şans vermediği Serdar Dursun, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Geçen sezon gösterdiği performans sonrasında milli takıma kadar yükselen tecrübeli golcüye eski kulübü Darmstadt talip oldu.

Bundesliga 2'de bitime bir hafta kala Bundesliga'ya çıkmayı garantileyen Darmstadt'ın Serdar Dursun ve menajeriyle irtibata geçtiği öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncunun, Jorge Jesus'un takımda kalması halinde Sarı-Lacivertliler'den ayrılacağı iddia edildi.

Sarı-Lacivertliler'le 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Serdar Dursun'a Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'un yanı sıra Adana Demirspor da talip. Adana ekibi, devre arasında da Serdar'ı istemiş ancak transfer sonuçlandırılamamıştı.

2018- 2021 yılları arasında Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, Alman ekibinin formasını 107 maçta giymiş ve 59 gol, 21 asistlik katkı sağlamıştı. Serdar, Fenerbahçe'ye transfer olduğu sezon ise Bundesliga 2'de Darmstadt ile gol krallığı yaşamıştı. Tecrübeli golcü o sezon 27 kez ağları sarsmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Karadeniz 61 11 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor alsa iyi olur, bizde iş yapar.
    Cevapla
  • Mardinli 11 ay önce Şikayet Et
    Keşke kalsa iyi bir forvettir en azından biz Galatasaraylılar o varken forvetteyken rahatız
    Cevapla
  • hasan 11 ay önce Şikayet Et
    bu ilerde her maç oynasa yanında oynayanlarda çok gol atar pivot santrafor ama jesus tercih etmiyor.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    e bizahmet gitsin yani
    Cevapla
  • Fbyaz 11 ay önce Şikayet Et
    Kaçırmayacaksın kardeşim... 10 dk mı verdiler..fırsatı iyi değerlendireceksin..çok gol kaçırdın fırsat verildiğindede... atacaksın başka şansın yok
    Cevapla