Manchester United'la masaya oturulacak! Kiralama teklifi...

Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Van de Beek için kiralama teklifinde bulunacağı iddia edildi.

GİRİŞ 26.05.2023 10:21 GÜNCELLEME 26.05.2023 10:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birçok isimle görüşme halinde olan sarı-lacivertlilerin gündemine gelen son isim, Manchester United'ın Hollandalı orta sahası Donny van de Beek oldu.

Ajax altyapısından yetişip müthiş bir performansla adını duyuran Hollandalı yıldız, 2020'de büyük beklentilerle 39 milyon Euro'ya Manchester United'a imza atmıştı. Ancak burada bir türlü bekleneni veremeyen Van de Beek, artık gözden çıkartıldı.

ŞARTLARI ÖĞRENECEKLER

Sarı-Lacivertliler de 26 yaşındaki oyuncunun şartlarını öğrenmek için harekete geçti. Hollandalı yıldızın Türk menajerleri Hasan Çetinkaya ve Ali Dursun'la temasa geçilmesi bekleniyor.

İLK HEDEF KİRALAMAK

Fenerbahçe'nin ilk hedefi, Hollandalı yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak. Kırmızı Şeytanlar, daha önce Van de Beek'i Everton'a kiralık olarak göndermişti.

Van de Beek'in Türk menajerleri Hasan Çetinkaya ve Ali Dursun ile kısa sürede bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Eğer oyuncu cephesinden olumlu sinyaller gelirse, Manchester United ile pazarlık masasına oturulacağı belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • osmanlı 10 ay önce Şikayet Et
    suya sabuna dokunmayan maldonado tipinde.Ardayı da böyle 50 saniyelik video yapında topçu görün.elinizdekini kullanamıyorsunuz milletin çöpleri ile uğraşıyorsunuz.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Kim idda etmiş kolu komşu mu
    Cevapla
  • MERDOGAN 10 ay önce Şikayet Et
    Orta saha enflasyonu var hala orta saha orta saha ! Sağ bek sol bek kaleci lazım angut herifler !
    Cevapla