Dimitris Pelkas Trabzonspor yolunda! İmza an meselesi

Trabzonspor'da gelenler ve gidenler için süreç başladı. Bordo-mavililerin ilk transferinin ise Dimitris Pelkas olacağı konuşuluyor.

GİRİŞ 24.05.2023 11:01 GÜNCELLEME 24.05.2023 12:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için çalışmalarına başlayan Trabzonspor, gündem yaratacak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililerin bu sezon Hull City'de kiralık olarak forma giyen ve Fenerbahçe ile opsiyonunun yenilenmemesi konusunda anlaşmaya varan Dimitris Pelkas ile transfer dönemi başlar başlamaz sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe ile opsiyonunun yenilenmemesi konusunda anlaşmaya varan Yunan oyuncu, Trabzonspor'la transfer sezonu açılır açılmaz sözleşme imzalayacak.

Pelkas, Lille'e dönmeye hazırlanan Yusuf Yazıcı'nın yerine Trabzonspor forması giyecek. Bakasetas ve Siopis'in aracı olduğu transferde Pelkas'ın alacağı rakam hakkında bazı iddialar konuşulmaya başlandı. Bahsedilen rakam ise Yusuf Yazıcı'nın şu anda aldığı rakamın neredeyse 3'te 1'i.

KAYNAK: KARADENİZ GAZETESİ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Kadir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu gibi futbolculardan bizde çok var. Yönetim uyuma...
    Cevapla
  • Anadolu 11 ay önce Şikayet Et
    Trabzona degil konyaspora lazim pelkas
    Cevapla
  • Cimbom 11 ay önce Şikayet Et
    Trabzon'a Yunan futbolcu istemiyoruz.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Eğer doğru ise çok yanlış transfer olur . Fenere yaramayan oyuncu trabzona hiç faydası olmaz .
    Cevapla
  • Taraftar 44 11 ay önce Şikayet Et
    Trabzonsporun özellikle orta saha mevkisine rakibin atağını keseçek defansif ön libero lazım, pelkas transferine gerek yok trezeguet gibi üst düzey oynayan son haftalarda performansı artmış bir kanat oyunçusu var takımda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle