Valencia'nın menajerinden itiraf! "Görüşmeler yaptık"

Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın menajeri Chalo Vargas, transfer itirafında bulundu. Vargas ayrıca cuma gününe işaret ederek, "Masadaki seçenekleri değerlendireceğiz" dedi.

GİRİŞ 23.05.2023 16:13 GÜNCELLEME 23.05.2023 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Enner Valencia'nın menajeri flaş açıklamalarda bulundu.

İspanya basınında Ole'ye röportaj veren menajer Chalo Vargas, Ekvadorlu yıldızın geleceği hakkında konuştu. Vargas, Valencia için transfer itirafında bulunurken şu ifadeleri kullandı:

"Önceliğimiz hep Fenerbahçe oldu"

"Cuma günü, Enner Valencia ve ailesiyle birlikte masadaki seçenekleri değerlendireceğiz. Olası bir sözleşme yenileme için önceliğimiz her zaman Fenerbahçe oldu ama aynı şekilde Brezilya, Meksika, Dubai ve Suudi Arabistan'dan takımlarla da görüşmeler yaptık"



"Enner, milli takımda oynamaya devam etmek istiyor"

33 yaşındaki futbolcunun geleceği için seçim yaparken önem verecekleri konulara da değinen Vargas, "Dubai ve Suudi Arabistan'daki seçenekleri geri planda bırakıyoruz. Bugün Enner Valencia için en önemli şey futbol. Enner 33 yaşında ve yaşına rağmen kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Milli Takım'da oynamaya devam etmek istiyor ve alınacak karar daha çok bununla ilgili olacak. Ekonomik durumu bir kenara bırakmayacağız ama onu Milli Takım'a yakın tutacak sportif yönüne öncelik vereceğiz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız golcü bu sezon ligde 29 maça çıkarken 28 gol 5 asistlik performans sergiledi.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Piyasa kızıştırıyorlar sakın aşırı para vermeyin . Futbolunun sonunda zaten . Vurgun vurup gidecek menejerin amacı da bu . F bahçe bu tuzağa düşmesin . Gol kralı ama çoğu beleş goller ya da penaltıdan .
    Cevapla