Beşiktaş'ın istediğ Zajc'a bir talip daha çıktı!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Miha Zajc'ın geleceği belirsizliğini korurken 28 yaşındaki futbolcuya Yunanistan'dan talip çıktı.

Beşiktaş'ın istediğ Zajc'a bir talip daha çıktı!
Beşiktaş'ın istediğ Zajc'a bir talip daha çıktı!
GİRİŞ 22.05.2023 11:14 GÜNCELLEME 22.05.2023 11:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak konusu olan Miha Zajc'a, Serie A takımlarının yanı sıra Beşiktaş'ın da yoğun ilgisi devam ederken bir başka talip de Yunanistan'dan çıktı.

Novasports TV'de yer alan habere göre; Panathinaikos, sezon sonunda serbest kalacak futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Jorge Jesus ile yıldızı barışmayan ve bu sezon iyi formuna rağmen sürekli yedek kulübesinde olan Sloven futbolcunun da takımdan ayrılmaya sıcak bakması, talip olan takımların elini güçlendiriyor.

Sloven futbolcu, bu sezon sarı lacivertli forma ile tüm kulvarlarda çıktığı 30 karşılaşmada takımına 4 gol 4 asistlik katkı sağladı. 

KAYNAK: HABERTÜRK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    adamı gönderirler ondan daha kötüsüne gidip 10 milyon euro verir ali koç malı
    Cevapla