Fenerbahçe, Valencia'nın alternatifini buldu!

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Valencia'nın ayrılma ihtimaline karşı Atalanta’nın Kolombiyalı golcüsü Zapata ile temasa geçti.

Fenerbahçe, Valencia'nın alternatifini buldu!
Fenerbahçe, Valencia'nın alternatifini buldu!
GİRİŞ 22.05.2023 10:12 GÜNCELLEME 22.05.2023 10:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için ciddi bir çalışma içine giren Fenerbahçe'de önemli bir iddia gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler'in İtalya Ligi Serie A'da Atalanta forması giyen Kolombiyalı santrfor Duvan Zapata ile ilgilendiği iddia edildi.

2015 yılından bu yana Serie A'da forma giyen Zapata'nın Atalanta ile olan sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında sona eriyor. Kolombiyalı golcünün güncel piyasa değeri 10 milyon Euro civarında olsa da oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi kalmış olması nedeniyle çok daha uygun bir maliyetle transferinin söz konusu olduğu belirtiliyor.

2019 PİYASA DEĞERİ 45 MİLYON EURO

Zapata'nın 2019 yılındaki piyasa değeri ise 45 milyon Euro idi. 32 yaşında ve 1.89 boyunda olan Zapata, Atalanta dışında Napoli, Udinese ve Sampdoria formaları da giydi.

Oyuncunun menajeri ile olan görüşmenin olumlu geçtiği, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ve transfere prensip olarak sıcak yaklaşıldığı bilgisi de geldi. 34 kez Kolombiya Milli Takım forması giyen Zapata bu karşılaşmalarda 4 kez fileleri havalandırdı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • emiremmi 11 ay önce Şikayet Et
    valencia kim ki alternatifi olsun . 50 golde atsa gözümde değeri yok
    Cevapla
  • Açı 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu işe yaramaz onlarca topçu ya para verirler takımını sirtlayan adama para vermeye imtina ederler... Ali Koç artık zorlama hem kendine hem fenerbahçe ye iyilik et. Biz seni şampiyon yapmış gibi kabul ediyoruz..eski yıldızları yamalariz armamiza sadece git git
    Cevapla
  • mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Her sene aynı hikaye...
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    34 maçta 4 golü defans oyuncusu bile atar 34 maçta 40 gol atan yokmu nerede bir vasat var FB talip
    Cevapla
  • Serkan 11 ay önce Şikayet Et
    EYT başvurusu yapmayan oyuncu Fenerbahçe'ye gelemez şartı mı var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle