Valencia'nın menajerinden transfer açıklaması!

Fenerbahçe'de Valencia belirsizliği sürerken oyuncunun menajeri Gonzalo Vargas'tan açıklama geldi. Vargas, “Biz Fenerbahçe'den üç yıllık bir sözleşme istiyoruz. Onlar iki yıldan bahsediyorlar.” dedi.

Valencia'nın menajerinden transfer açıklaması!
Valencia'nın menajerinden transfer açıklaması!
GİRİŞ 14.05.2023 10:36 GÜNCELLEME 14.05.2023 10:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon attığı goller ve gösterdiği performansla Fenerbahçe'yi zirve yarışında tutan Enner Valencia'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Henüz Sarı-Lacivertli kulüple yeni kontrat için anlaşamayan ve geleceği belirsizliğini koruyan Ekvadorlu oyuncunun durumuyla ilgili menajeri Gonzalo Vargas açıklama yaptı.

Deneyimli golcünün menajeri, Ekvador basınına yaptığı açıklamada, Valencia'nın henüz bir takımla anlaşmadığının söyledi. Vargas, konuyla ilgili şunları kaydetti:

"3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYORUZ"

"Türkiye Ligi devam ediyor ve bittiğinde kararı vereceğiz. En iyi kararı vermek için ay sonunu bekleyeceğiz. Masada birçok teklif var ve bu teklifler arasında Enner için en iyisini seçeceğiz. Seçenekler arasında Fenerbahçe ile olası bir sözleşme yenileme durumu da var. Arzumuz Enner Valencia'nın İstanbul'daki sözleşmesini uzatmak. O takımın en sevilen oyuncusu. Biz üç yıllık bir sözleşme istiyoruz. Onlar iki yıldan bahsediyorlar. Şimdi sözleşmede başka konular var ama Fenerbahçe ile ilgili değerlendirilmesi gereken yönler de var. Ancak henüz kimse ile anlaşma sağlamadık."

BREZİLYA BASINI AKSİNİ İDDİA EDİYOR

Vargas'ın bu açıklamalarına rağmen Brezilya basını ise; Internacional'in Valencia ile her konuda anlaştığını duyurmaya devam ediyor. Güney Amerika basınına yansıyan haberlere göre Internacional ile Valencia yıllık 1.5 milyon eurodan 3 senelik anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'yle bu sezon tüm kulvarlarda 43 maçta boy gösteren Valencia, takımına 31 gol, 6 asistlik katkı yaptı. Ekvadorlu oyuncu bu gollerin 27'sini ise Süper Lig'de kaydetti.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    1 yıl daha idare eder gerisi yatış... 2 yıl boşa verilen para olur... 1+1 olur bırakın gitsin... o paraya 2 genç oyuncu alın ...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    sözleşme biteceği zaman oynarlar uzatınca yatarlar
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    hatirlayanlar vardır,Alex gibi ortada kalıp kuzu kuzu imzalar
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 11 ay önce Şikayet Et
    Ben Fenerbahçeli değilim. Kusura bakma 1 yıl bile sana fazladır. Hangi ülkeye gidersen git. Kimse Fenerbahçe nin verdiği parayı sana vermez. 34 -35 yaşındasın. Gol krallığı hariç hiçbir başarın yok. 18 tane de penaltı atmışsın.
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    4-6 kacirmistir penalti hep kiritik anlarda
    Cevapla