Bu ayrılık Fenerbahçe'yi kahredecek! 4 milyona gidip 20 milyona satılacak

Bundesliga ekibi Augsburg'un sezon başında Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mergim Berisha'nın bonservisini alıp, 20 milyon euroya yakın bir bedele satacağı iddia edildi.

GİRİŞ 13.05.2023 13:43 GÜNCELLEME 13.05.2023 15:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Salzburg'dan 5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Mergim Berisha, beklenen performansı gösteremeyince kiralık olarak Augsburg'a gönderilmişti.

25 yaşındaki forvet, Almanya Bundesliga ekibinde ise adeta yeniden doğdu. Sarı-lacivertli kulübün, sözleşmesine 4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu koyduğu Berisha, 22 maçta 10 gol, 4 asist kaydetti.

Alman basınından Kicker'ın haberine göre; Augsburg, yıldız futbolcunun opsiyonunu kullanacak. Mali sorunları olan Augsburg'un, oyuncuya teklif gelmesi halinde ayrılığa da engel olmayacağı aktarıldı.

Alman kulübünün, Berisha için belirlediği bonservis bedeli ise dudak uçuklattı. Tecrübeli forvetin, 20 milyon Euro'ya satılmasının planlandığı aktarıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    jesus fenere bir kazık daha attı desene
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ne diyorsun kahroldum kör ölür badem gözlü olurmuş
    Cevapla
  • Amasyalı 11 ay önce Şikayet Et
    Herkes gördü, uyum sağlayamamıştı. Bir çok futbolcunun zararına gönderildiği dönemde 4 milyon iyi para, onların olsun.
    Cevapla
  • Dadaş 11 ay önce Şikayet Et
    Çok bilmiş yönetim ve teknik heyet başarınız ile övünürsünüz artık
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Tamamen şişirme fiyat 4 5 den fazla etmez . Gideceği klüpte başarılı olamaz . Çünkü ferdi yeteneği sınırlı . Almanya farklı lig yanıltanilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle