Fenerbahçe ilk transferini yaptı!

Fenerbahçe yeni sezonun kadro planlamasında önemli adımlar atmaya başladı. Sarı-Lacivertliler sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini aldı.

Fenerbahçe ilk transferini yaptı!
Fenerbahçe ilk transferini yaptı!
GİRİŞ 12.05.2023 14:13 GÜNCELLEME 12.05.2023 14:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Spor Toto 1’inci Lig’de Play-Off mücadelesi veren Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat’ın bonservisini aldı.

Fenerbahçe sezon başında İrfan Can Eğribayat ile 1+3 yıllık sözleşme yapmıştı.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN TOPLAM MALİYETİ 1.7 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler 500 bin Euro'ya kiraladığı İrfan Can Eğribayat için Göztepe'ye 1 milyon 200 bin Euro daha ödeyecek. Böylece İzmir ekibinin 24 yaşındaki filebekçisinden kasasına toplam 1 milyon 700 bin Euro girmiş olacak.

Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleyi devralan İrfan Can Eğribayat gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

8 MAÇTA 9 GOL YEDİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 8 maça çıkan İrfan Can Eğribayat 9 gole engel olamazken, 1 maçta da kalesini gole kapadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • 07fb 11 ay önce Şikayet Et
    Yanlışlara devam edin bakalım. Yahu hâla şu klupten ali koç a artık yeter git diyen yok ilginç gerçekten. Siz böyle kalecilerle futbolcularla devam edin bakalım.
    Cevapla
  • Galatasaray 11 ay önce Şikayet Et
    Giresun deplasmanındaki ödülü olsa gerek. Sanki 40 yıllık fenerli gibi çıkıp millete ayar verdi Ali Koç'un da hoşuna gitti.
    Cevapla
  • kafkas kartali 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar halen gorevdemi yahu gs haftaya sampiyonluk turu atacak
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 11 ay önce Şikayet Et
    Bu irfancan Galatasaraya gitmeek için kırk takla attı ama Galatasaray bunun için tekliif bile yapmadı. Gide gide fenere gitti. Yakında abileri gibi cirkefliklere başlar.
    Cevapla
  • Emre 11 ay önce Şikayet Et
    Dostum Fenerbahçe sana ne yaptı gözün öyle kör olmuşki sıradan takımmış gibi bahsediyorsun. Senin için sıradan bir takımsa neden diğer sıradan olan takımlardada bahsetmiyorsun. Görende sizde karakterli oyuncular var sanacak
    Cevapla
  • ketchup 11 ay önce Şikayet Et
    Noel kutlayan irfan yakışır sana fb.
    Cevapla
  • Bekir 11 ay önce Şikayet Et
    Diyende Fransız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle