Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Arda Güler'den yönetime rest!

Giresunspor'la berabere kalarak zirve yolunda ağır yara alan Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Arda Güler'den yönetime rest çekti.

Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Arda Güler'den yönetime rest!
Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Arda Güler'den yönetime rest!
GİRİŞ 10.05.2023 11:07 GÜNCELLEME 10.05.2023 12:40
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Giresunspor'la berabere kalan ve şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe'de 1 yıllık kontratı olan Jorge Jesus'un geleceği ile ilgili tartışmalar sürüyor. Öncesinde Portekizli hoca ile devam etmek isteyen Başkan Ali Koç, bu düşüncesindeki ısrarından vazgeçti.

JESUS'TAN MEMNUN OLMAYAN İSİMLER VAR

Takımda Portekizli hocanın forma dağıtımından şikayetçi olan çok sayıda oyuncu var. Bu isimlerin başında da Sloven orta saha Miha Zajc geliyor.

Geçen sezonun yıldızı olan, bu sezon ise tercihlerde geri plana düşen Zajc'ın mukavelesi sezon sonunda tamamlanıyor. Sloven futbolcu, yeni sözleşmeyi henüz imzalamadı ve bunun da en büyük sebebi teknik patron Jorge Jesus olarak gösteriliyor.

ARDA GÜLER ÖZEL MADDE DOLAYISIYLA OYNUYOR

Bu sezon takımın kilit oyuncularından biri olması beklenen Arda Güler ise son haftalarda düzenli şansı yakalamaya başladı. Sezonun büyük çoğunluğunda genç futbolcuya beklenen şansı vermeyen Jorge Jesus'un kredisi bu süreçte olumsuz saha sonuçlarının da etkisiyle epey tükendi. 

"DEVAM ETMEK İSTEMİYORLAR"

Sports Digitale'in Fenerbahçe'ye yakın yorumcusu Murat Zorlu iki futbolcu için aldığı bilgiyi paylaştı. Zorlu, "Jesus devam ederse Zajc yok. Onu kesinlikle yönetime bildirmiş. Arda yok. Arda da Jesus kaldığı zaman kalmak istemiyor. Yani Arda gibi Zajc gibi isimleri kaybetmeyelim, Jesus'tan vazgeçelim. Arda 1128 dakika oynamış. Biliyorsun onun bin 500 dakikası var" ifadelerini kullandı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Cemil özdil 11 ay önce Şikayet Et
    İsmail hocaya 1 daha sans verilseydi bundan daha iyi olurdu lig bitti ilk 11 belli değil her maç başka
    Cevapla
  • Fenerli 11 ay önce Şikayet Et
    Yoğurtçu Başkan gitmediği sürece bu takım düzelmez.
    Cevapla
  • Ali Koç defol git 11 ay önce Şikayet Et
    Ulan Ali Koç sen gitmeyene kadar asla maç izlemicem
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    jesus la birlikte KOÇ ta defolsun
    Cevapla
  • Eski FB li 11 ay önce Şikayet Et
    Kör sağır cahil biri bile anladı 5 yıldır FB nin düzgün bir forvete ve 4 lü savunma oyununa ihtiyacı oldugunu bu yönetim ve teknik adamlar anlayamadı. Yönetimdeki çapulcular bırakıp gidin maçtan nefret ettirdiniz adamları gol atamıyorsan bari gol yeme Aykut bunu yapıyordu beğenmiyordunuz şimdi FB kalesini hallaç pamuğuna çevirdiniz. Kadıköy artık yolbgeçen hanına döndü. Defol git Başkan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle