Tümer Metin'den Fenerbahçeli taraftarlara Sergen Yalçın ikazı!

Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin başına geçeceği konuşulan eski takım arkadaşı Sergen Yalçın ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

GİRİŞ 09.05.2023 16:39 GÜNCELLEME 09.05.2023 17:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan ve yeni sezonda görev alması beklenen Sergen Yalçın'la ilgili spor youmcusu Tümer Metin'den bir yorum geldi.

Kariyerinin sonlarına doğru Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Tümer Metin, o dönem aldığı eleştirileri hatırlatarak, Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe'ye gitme olasılığını yorumladı.



"ŞİMDİDEN UYARIYORUM"

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde çok büyük eleştiriler alan Tümer Metin, o günleri hatırlatarak, "Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin başına gelirse, çıkıp 'Tümer şöyle yaptı, böyle yaptı' falan demesinler. Bak, şimdiden uyarıyorum. Hayat yedirir lafı." ifadelerini kullandı.



TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA HAREKETE GEÇTİ

Diğer yandan Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada Sergen Yalçın'ın göreve gelmesi için harekete geçti.

Sosyal medya platformu Twitter'da #SergenYalçınFenere etiketi ile binlerce paylaşım yapan sarı lacivertli taraftarlar, bu etiketi gündeme taşıdı ve yeni sezonda takımın Sergen Yalçın'a emanet edilmesini istedi.



 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • rıfkı efendi 11 ay önce Şikayet Et
    la tümerrr sergen bjk nin efsanesidir topçu olarak hoca olarak bjk de şampiyonluklar yaşadı kendini onla kıyaslama.. sen bjk tarihinin kestanesisin
    Cevapla
  • Melih b 11 ay önce Şikayet Et
    Sergen de sihirli değnek var Gider gitmez harika top oynatıyor Yönetimler kıskanması çelme takmaya tarih yazar
    Cevapla
  • Neco 11 ay önce Şikayet Et
    Bu nediyor ben anlamadim sergen fenerde oynadi daha once...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın iyi futbolcu olabilir ama Türkiye'nin en kötü teknik adamı,çalıştırdığı takımları ya düşürdü ya düşürmek üzereyken bıraktı kaçtı.Beşiktaş'ı da şampiyon yapmadı dışarıdan hakemleri küfür ederek sadece averajda birinci yapt. bu adamdan asla teknik adam olmaz. Kim alırsa elinde patlar.
    Cevapla
  • Nihat 11 ay önce Şikayet Et
    FB li olanda konuşuyor olmayan da , ne kadar çok bilmişsiniz abuk sabuk yorum yazıyorsunuz,, FB olarak Sergen Yalçın zekası futbol bilgisi yerli yerinde konuşmasını takdir ederim ,iş yapar iyi kadro ile bir takım hakemler de pabuç bırakmaz,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle