Emre Mor için Avrupa'dan dev teklif!

Emre Mor için yeniden Avrupa yolu gözüktü. Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te yeniden yükselişe geçen ve Fenerbahçe'de de performansıyla beğeni toplayan Emre Mor için Serie A ekibi kolları sıvadı.

Emre Mor için Avrupa'dan dev teklif!
Emre Mor için Avrupa'dan dev teklif!
GİRİŞ 04.05.2023 12:52 GÜNCELLEME 04.05.2023 12:52
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Mor için sezon sonu yeniden Avrupa yolu gözüktü. Sarı-lacivertlilerde başarılı performansıyla Avrupa ekiplerinin radarına giren Emre Mor için İtalya'dan teklif geliyor.

EMRE MOR KÜLLERİNDEN DOĞDU

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel ile performansı yeniden yükselişe geçmiş ve geçtiğimiz yaz 2 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Sarı-lacivertliler ile 2025'in yazına kadar sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu yeniden Avrupa ekiplerinin radarına girdi.

İTALYAN EKİBİ HAREKETE GEÇTİ

Sarı-lacivertlilerin yıldızı Emre Mor için Serie A ekiplerinden Bologna harekete geçti. İtalyan ekibinin sezon sonunda yıldız oyuncu için Fenerbahçe'ye teklif götüreceği iddia edildi. Öte yandan bir diğer Serie A takımı Monza'nın da Emre Mor'u yakından takip ettiği öğrenildi.

YENİDEN AVRUPA'YI İSTİYOR

Kariyerine Avrupa'da başlayan Emre Mor, yeniden Avrupa sahnesine çıkarak kendisini ispatlamak istiyor. Sarı-lacivertliler, başarılı oyuncu için en az 8-9 milyon euro civarında bonservis geliri bekliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Mor bu sezon Fenerbahçe formasıyla birlikte 38 resmi maça çıktı ve bunların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1549 dakika sahada kalan 25 yaşındaki oyuncu, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Zafer 11 ay önce Şikayet Et
    Sanki fenerbahcede oymadı başardı avrupa mı kaldı kim alacak palavra kendi sürdüğü topu kontrol edemiyor
    Cevapla
  • Ensonosmanlıyım 11 ay önce Şikayet Et
    Fenerde top oynamayan hep yedek külübesinde oturan her futbolcuya hep Avrupa'dan büyük takimlar büyük tekifker yapıyor heralde fenerin yedekleri kulübede çok güzel oturuyorlar başka bi açıklaması yok sanırım... Hep hava hep gaz şişiride şişirin
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Avrupadan teklif dediği ya alişin İtalyan ortaklarıdır yada pilot takım hülle city
    Cevapla
  • A.A FB 11 ay önce Şikayet Et
    Kendini okadar harab ettiği şuan gösterdiği performansın karşılığını bile alamıyor bence 50 milyondan daha fazla değeri var fenerbahçede bir sezon daha kalması lazım ve bir pisikolok gözetiminde
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 11 ay önce Şikayet Et
    kim alır bunu abi hala bir gelişme göstermedi ...
    Cevapla
  • kuyumcu 11 ay önce Şikayet Et
    sen öyle sanmaya devam et altinin kiymetini sarraf anlar
    Cevapla
  • trabzonnlu 11 ay önce Şikayet Et
    reklam yapıyorlar bu toplumdan Avrupa'daki oynayacak kapatisde değil oynayamaz sanırım fb elinden çıkarmak için reklamı yapiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle