Fenerbahçe'den TFF'ye İrfan Can Kahveci hamlesi! Sivasspor maçında...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor maçına çıkacak olan Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yi özel uçakla Sivas'a götürürken TFF'ye başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'den TFF'ye İrfan Can Kahveci hamlesi! Sivasspor maçında...
Fenerbahçe'den TFF'ye İrfan Can Kahveci hamlesi! Sivasspor maçında...
GİRİŞ 02.05.2023 23:57 GÜNCELLEME 02.05.2023 23:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Ligin 32. haftasında oynanan Sivasspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'den hamle geldi. Sarı-Lacivertlilerin, 27 yaşındaki oyuncu için TFF'ye başvuru yapacağı iddia edildi. 

Ligde kırmızı kart gördü

Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı. Fenerbahçe ise bu sefer Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Sivasspor maçında Kahveci'yi oynatmak için hamle yaptı.

Fenerbahçe, TFF'ye başvuru yapacak

TRT Spor'da yer alan habere göre İrfan Can Kahveci, Ali Koç'un özel uçağıyla Sivas'a gidiyor. Fenerbahçe, oyuncunun Sivasspor maçında oynaması adına TFF'ye başvuru yapacak.

Maç kadrosuna alınmadı

Sivas'a karşılaşma için giden Fenerbahçe'de maç kadrosu açıklandı. Sarı-Lacivertliler İrfan Can Kahveci'yi maç kadrosuna dahil etmemiş ve İstanbul'da bırakmıştı.

İrfan Can oynayabilir mi?

Ajansspor'un haberine göre de 3 maç ve altı cezalar kendi kategorisinde (İrfan Can Kahveci ligde kırmızı kart gördü) uygulandığı için 2 maç ceza alması beklenen İrfan Can Kahveci, kupada forma giyebilir. Ayrıca kırmızı kart gören oyuncu tedbirli olduğu için talimata göre ilk maçta oynayamaz. Eğer İrfan Can hakkında verilen tedbir kararı kalkarsa, yarın oynaması önünde engel bulunmuyor. 

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından canlı yayımlanacak. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Vatansever18 1 yıl önce Şikayet Et
    oynamasa fener için daha hayırlı olur kanatindeyim irfan can ve mert hakan ne zaman ilk 11 e girdi o günden sonra fener bitti resmen
    Cevapla
  • Fener 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha buna güvenerek oynatan zihniyeti şüpheli bulurum
    Cevapla
  • Şımartın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da adam yerine koyuyorlar, verilen ilginin 100/1 değmez.
    Cevapla
  • hadi la 1 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok federasyon sizin için özel prosödür uygulasın zahmet etmeyin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun için uğraşmaya değmez. Ne işe yarıyor ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle