Fenerbahçe'ye Emre Mor piyangosu!

Fenerbahçe forması ile yeniden kendini bulan Emre Mor için İtalya'dan talip var. Kanarya'nın transferden beklentisi ise 9 milyon euro...

GİRİŞ 01.05.2023 09:43 GÜNCELLEME 01.05.2023 09:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İtalya basınına göre Emre Mor için ciddi bir menajerlik süreci yönetiliyor ve oyuncu için 9 milyon euro miktarlarına da çıkılabilir. İlk olarak Emre'yi kiralamak isteyen İtalyanlar, daha sonra ise performansı ile orantılı olarak 9 milyon euro gibi ciddi bir rakamı göze alıyor.

Son olarak ise başarılı kanat, Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye 2 milyon euroya transfer olmuştu.

AVRUPA'YA DÖNMEYE İSTEKLİ

19 yaşındayken Alman devi Borussia Dortmund ile sözleşme imzalayarak Avrupa'nın yolunu tutan Emre Mor, tekrardan Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giymek istiyor. An itibarıyla başarılı futbolcu, Avrupa'dan gelecek tekliflere sıcak bakıyor.

HAMLE OYUNCUSU OLARAK ÇOK ETKİLİ

Fenerbahçe formasıyla 37 resmi maçta görev alan Emre Mor, 6 gol ve 3 asistlik performansıyla takımına özel bir katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    en fazla 2 milyon eder
    Cevapla
  • Tahir K 1 yıl önce Şikayet Et
    9 milyon çok düşük bir rakam en az 40 milyon eder. Yöneticiler aptallık yapmaz inşallah ama kendi görüşüm kesin yaparlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    evet ya çok özel katkı sağladı
    Cevapla
  • Umudu yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Terim'in tarlaya giren zararlı gibi gs ye verdiği zarar bir yılda tamir olurmu en az üç dört yılda toparlanır
    Cevapla