Ferdi Kadıoğlu: Zor bir maçtı!

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, "Zor bir maçtı. Kırmızı kart sonrası bizim için zor oldu. Rakibimiz üzerinde bir baskı oluşturduk. İlk yarıda çok iyi oynamadım. Önemli olan 3 puandı." dedi.

Ferdi Kadıoğlu: Zor bir maçtı!
Ferdi Kadıoğlu: Zor bir maçtı!
GİRİŞ 29.04.2023 22:12 GÜNCELLEME 29.04.2023 22:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Maçta iki gol atan Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Zor bir maçı geride bıraktıklarını belirten Ferdi Kadıoğlu, "Öncelikle Enner Valencia hakkında konuşmak istiyorum. Durumunun iyi olduğunu öğrendik. Zor bir maçtı. Kırmızı kart sonrası bizim için zor oldu. Rakibimiz üzerinde bir baskı oluşturduk. İlk yarıda çok iyi oynamadım. Önemli olan 3 puandı. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz şampiyonluk için." açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • emekli 11 ay önce Şikayet Et
    Samuel gizli kahranandi.Samuel,Arda,Emre,İsmayil bunlar her zaman oynamali
    Cevapla
  • hacıdayı 11 ay önce Şikayet Et
    Arda + Ferdi + Valencia = F.B.
    Cevapla
  • hacıdayı 11 ay önce Şikayet Et
    FB bir yana Ferdi ve Arda bir yana. Tebrikler
    Cevapla