Sivas'ta korkutan anlar! Valencia hastaneye kaldırıldı

Sivasspor maçının 7. dakikasında sakatlanan Enner Valencia ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ta korkutan anlar! Valencia hastaneye kaldırıldı
Sivas'ta korkutan anlar! Valencia hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 29.04.2023 22:48 GÜNCELLEME 29.04.2023 22:52
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor sahasında Fenerbahçe'yle karşılaştı. Karşılaşmayı sarı-lacivertli ekip 3-1 kazandı.

Ali Şaşal ve Valencia çarpıştı

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 8. dakikasında Arda Güler'in şık pasıyla defansın arkasına sarkan Valencia, altıpasın önünde kaleci Ali Şaşal Vural ile çarpıştı.



Valencia hastaneye kaldırıldı

Çarpışmanın ardından iki oyuncu da yerde kaldı ve ilk müdahale saha içinde yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından Ali Şaşal ayağa kalkarken, Valencia saha içine kadar çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. 



Taburcu edildi

Ambulansla Medicana Sivas Hastanesi’ne kaldırılan Enner Valencia, taburcu oldu.
Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen başarılı oyuncu, birkaç gün dinlendikten sonra takımla çalışmalara yeniden başlayabilecek.



Jorge Jesus: 24 saat çok önemli

Karşılaşmanın ardından konuyla ilgili konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Doktor olmadığım için net bir teşhis belirleyemem. Hemen hastaneye gitti. Şu anda toparlandı, kendine geldi ve bilinci açık aldığımız bilgiye göre. Durumunu gözlemleyeceğiz ve bakacağız. Kafaya alınan darbeden sonra 24 saat çok önemli." dedi.



Enner Valencia: Goller hoşuma gitti

Takım uçağıyla İstanbul'a dönen Valencia, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada "İyiyim. Tanrı'ya şükür iyi hissediyorum kendimi. Daha çok 3 puanı aldığımız için mutluyum. Goller hoşuma gitti ama 3 puan daha çok hoşuma gitti çünkü şampiyonluk savaşında yolumuza devam ediyoruz. Ailemle konuştum, iyi olduğumu biliyorlar." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 32
  • Bedri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hareket kontrolsüz çıkış, kırmızı kart ve penaltı, bu nasıl karar, anlaşılır gibi değil.
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci yumruğu yapıştırınca sakatlanmış numarasına yatıyor. Kaleciye dokunmamış gibi görünüyor. Klasik hoca taşıdığı. zaman çal oynatma.
    Cevapla
  • Abdullah birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Esfele safilin
    Cevapla
  • Osman kurtta 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin CAN DAMARI. kral Adam Geçmiş Olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ligin en beş para etmez takımı Sivasspor.çok ruhsuz neidüğü ne yaptığı belirsiz hakikaten bu lige yakışmıyor.her takımın bir direnme ruhu var Sivasspor hariç.
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemler ve var feneri hep yakıyor. Kaleci topa vuruyor devamında da valenvıayı nakavt ediyor hem kırmızı hem penaltı. Hakemler bu kararları bilinclimi yapıyor her kes şaşkın.
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki yorumları okuduktan sonra dayanamadım ve maçın özetine baktım. Gördüm ki bu kendisine dede diye hitap eden şahsiyet buradaki yorumcuların yüzde 95’i gibi futboldan anlamıyor.hakem gayet iyi yönetmiş. Ve o pozisyonda doğru karar vermiş
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git, hep feneri yakıyor Muş. Son haftaları unuttun galiba… Ayrıca eksik söylemişsin. Kaleciye kırmızı, bir penaltı ve fener adına 3 gol vermesi lazım o pozisyonda. Hiç bilmiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle