Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeyen Valencia'da ayrılık kapıda

Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesi sona eriyor. Yönetimin 1.8 milyon euroluk maaş teklifini kabul etmeyen Ekvadorlu golcünün Internacional'le anlaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 27.04.2023 11:07 GÜNCELLEME 27.04.2023 11:13
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon adından en çok söz ettiren isimlerden Enner Valencia'nın mukavelesi sezon sonunda tamamlanacak.

Fenerbahçe yönetiminin takımda kalmasını istediği Valencia, "90min.com"un haberine göre Brezilya ekibi Internacional ile bir ön sözleşme yaptı. Aynı habere göre sarı-lacivertlilerden senelik 3 milyon euro maaş isteyen oyuncuya, 1.8 milyon euro önerildi ve bu rakamı kabul etmedi.

Daha önce yalanlama geldi

Brezilya ekibi Internacional'in ise Enner Valencia'ya 2.5 milyon euro önerdiği belirtildi. Daha önce hem futbolcu hem de Internacional Kulübü, ön protokol iddialarını yalanlamıştı. Ancak Brezilya basını, Valencia'nın, Fenerbahçe taraftarlarından tepki görmemek için ön sözleşmeyi yalanladığını iddia etmişti.

Bu sezon sergilediği başarılı futbol ile dikkat çeken 33 yaşındaki golcü, 41 karşılaşmada takımına 31 gol 6 asistlik katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    beleşçi egoist 5 para etmez satın dicem ama alan olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne isterse verin. Benzerini iki katına slamazsınız. Bari şampiyonluğu kurtarın.
    Cevapla
  • diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    gönderin gitsin daha iyisini alın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cok egoist
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir alternatif oyuncusu olur, ama 11 değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle