Newcastle United'ın listesindeki iki Fenerbahçeli!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edilmesi halinde transfer için 150 milyon pound harcamayı planlıyor.

GİRİŞ 27.04.2023 10:36 GÜNCELLEME 27.04.2023 10:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ada basınından "mirror.co.uk" sitesinin haberine göre Newcastle United, Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde transfer için 150 milyon pound bütçe hazırladı. Bu bütçenin harcanacağı oyuncular arasında Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu da var. Newcastle United şu anda Premier Lig'de 3. sırada bulunuyor ve büyük ihtimalle Devler Ligi vizesi alacaklar. Daha önce çıkan haberlerde Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu'nun ismi Avrupa'nın diğer dev kulüpleri ile de anılmıştı. Ancak Newcastle United çok ciddi görünüyor.

27 SINAVDA 964 DAKİKA

Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Arda Güler'in piyasa değeri transfermarkt tarafından en son 11 milyon euro olarak belirlenmişti. 18 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon Jorge Jesus yönetiminde 27 maçta 964 dakika süre aldı. Arda Güler, bu maçlarda 6 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Genç yeteneğin sözleşmesinde "1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro karşılığında serbest kalır." maddesi bulunuyor. İngiliz basınındaki haberlere göre Ferdi Kadıoğlu'nun da bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor.

ÇİFTE BASKIN YAPACAKLAR

Hollanda doğumlu Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 40 maçta forma giyerken 1 gol ve 3 asist kaydetti. Sarı-Lacivertliler, Kadıoğlu'nu 2018'de 1.4 milyon euro bonservis bedeli ile Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den kadroya katmıştı. 23 yaşındaki sağ bek, geçen sürede piyasa değerini 1.5 milyon eurodan 15 milyon euroya çıkarmayı başardı. Mirror, "Newcastle United, Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu ile imzalamak için Fenerbahçe'ye çifte baskın düzenleyecek. Her iki oyuncu da Premier League'de oynamaya sıcak bakıyor." yorumunu yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada şampiyonluk yıllardır masada kazanılıyor yani siyaset medya tff vs lobiler kimi isterse maçlarda ince ayarlarla iş bitiyor..Dolayısıyla iyi para getirecekse onlar içinde fener içinde iyi olur tabi nasılsa bu düzende Fener şampiyon olamaz ..
    Cevapla
  • Aydin 1 yıl önce Şikayet Et
    İkiside İngiltere'de hüsrana ugrar
    Cevapla
  • Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de iddia bahis oyunları kalkmazsa futbol kalitesi daha kötüye gider
    Cevapla
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç üzülmem parasını versin alsın... Arda 30 Ferdi 20 Milyon Euro... işine gelirse...
    Cevapla
  • Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    ARDA tek başına fiyat olarak ğs camiasına bedeldir. Belli ki bazıları ağlamaya başlamış.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ikisi toplam 20 ederse öpüp başıniza koyun.
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi 5 etmez, arda da son haftalarda fernerbahçe karakteri takınmasından dolayı pek fazla getireceğinden şüpheliyim. İnşallah yolu açık olur ama maalesef karakterini değiştirmezse pek yakında süper lige döner, eğer giderse
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah giderler. ne kadar fenerlide olsam genç oyuncular Türkiye liginde oynamasın. Burada şampiyonluk masada kazanılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle