Fenerbahçe'den Anthony Martial bombası!

Gelecek sezon birçok yıldız futbolcu transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de hedeflerden biri de Anthony Martial. Manchester United'ın planları arasında yer almayan Anthony Martial, Fenerbahçe forması giyebilir.

Fenerbahçe'den Anthony Martial bombası!
Fenerbahçe'den Anthony Martial bombası!
GİRİŞ 26.04.2023 09:57 GÜNCELLEME 26.04.2023 09:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, bu yaz transfer döneminden itibaren yeniden piyasayı sarsacak isimleri renklerine katmayı hedefliyor.

Bunlardan biri de gelecek sezon Manchester United'ın planları arasında yer almayan Anthony Martial. 27 yaşındaki oyuncu için şimdiden Premier Lig deviyle kısa süre içinde temas kuracak.

Futbolcunun isminin Fenerbahçe ile anılması sarı lacivertli taraftarları da bir hayli heyecanlandırdı. Bu nedenle Martial ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

60 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

2015-16 sezonunda Monaco'dan Manchester United'a 60 milyon euro karşılığında transfer olan Anthony Martial, İngiliz ekibi ile çıktığı 290 resmi maçta 86 gol 53 asistlik katkı sağladı.

Bu sezon ise Manchester United formasıyla 21 maçta forma şansı bulan 27 yaşındaki Fransız forvet, bu maçlarda 7 gol 3 asist yaptı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bomba transfer aziz Yıldırım olur.
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e zarar ettirmenin yeni yollarını bulmak ali koç'un en kötü icraatı olmaya devam ediyor, manu'da her geçen gün düşüş yaşayıp artık yokları oynayan bir topcu'yu almak ve buna bomba demek için en gaddarından fener düşmenı olmak lazım, takım oturmuş değil çorba gibiyken gidip kadroyu şişirmenin ne anlamı var. jesus gidişiyle biten kötü senaryoda yokları oynayıp maaşını alır ve gider.
    Cevapla
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan bırak artık olmuyor işte zorlamanın bir manası yok.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bir iki hafta önce Galatasaray a yazmistiniz, ne oldiiii
    Cevapla
  • Aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin vizyonu o kadar. Ancak bizim almak istedigimizi almak isterler.
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç ve ekibi beceriksiz onlar olduğu sürece istersen MESSİ yi getir gene fark etmez sonuç hüsran olmaya devam edecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle