İspanyol basınından bomba iddia! Fenerbahçe...

Real Sociedad, Sörloth için 15 milyon euroluk opsiyonu kullanmama kararı aldı. İspanya basını ise Kanarya'nın sezon sonunda Leipzig'le masaya oturacağını iddia etti.

GİRİŞ 22.04.2023 09:37 GÜNCELLEME 22.04.2023 11:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alınamadı. Tecrübeli futbolcunun sezon sonunda Brezilya ekibi Internacional'e gideceği konuşuluyor. Bütün bunlar yaşanırken İspanya medyasından flaş bir iddia geldi. Buna göre Fenerbahçe, Trabzonspor'da harika bir performans gösteren, sonrasında da Leipzig'e transfer olan Norveçli forvet Sörloth'u yeniden Türkiye'ye getirmek için sezon sonunda masaya oturacak. Oyuncu şu anda kiralık olarak Real Sociedad forması giyiyor.

Sörloth transferinde mutlu son! Sezon sonunda imzayı atacak - Tüm Spor  Haber AVRUPA LİGLERİ

LİSTENİN BAŞINA YAZDILAR

Bu sezon La Liga'da 25 lig maçına çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 9 gol-1 asistlik performans sergiledi. Leipzig ve Sociedad arasında yapılan sözleşmeye göre; Sociedad'ın 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyordu. Ancak İspanyol ekibi, opsiyonu kullanmama kararı aldı. Fenerbahçe de hem ligi tanıması hem de yeteneği sebebiyle Sörloth'u transfer listesinin başına yazdı. Leipzig'le 2025'e kadar mukavelesi bulunan futbolcu için 10 milyon euroluk bonservis teklif edilmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR'A BİLGİ VERİLMELİ

Leipzig ve Trabzonspor arasında ise özel bir madde bulunuyor. Eğer Türkiye'den bir takım, Norveçli forvete teklif yaparsa, Leipzig bunu Trabzonspor'a bildirmek zorunda. Bordo-Mavililer, oyuncu için aynı şartlarda bir teklif sunmazsa veya futbolcuya hiç talip olmayacağını beyan ederse, Leipzig, Süper Lig'deki takım veya takımlarla masaya oturabilecek. İspanyol basınına göre Trabzonspor'un, Sörloth için 10 milyon euro vermesi beklenmiyor. Bu sebeple F.Bahçe, transfer işini çözebilir.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • AVAREL 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam 12den sorloth super olur 100 numara transfer
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adamı verimsiz olduğu sakat olduğu zaman almanın bı manası yok
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth FB için tam bir fiyasko olur ve 1 sene daha boşa gider.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    10 kez forvet transfer edecegine elini cebine at ve 1 tane saglam al. Fenerbahce Vitor Roque ve Mike Tresor u transfer etmeli, bu iki oyuncuyu gerekirse 30 milyon euro harca ama en azindan gelecek 5 yilini süslerler. Sezon sonu Atilla ve Ferdi yi satip bu iki oyuncuyu alin.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeş senin yorumunu okuyup her iki futbolcuyuda izledim emin ol fb de bu iki futbolcuyu alacak ne yönetim nede futbol aklı yok
    Cevapla
  • Gözü kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöp bu adam cöp takimlar ugraṣir böyle bir ṣans trabzonda parladi ve söndü birakin böyle çöpleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle