Inter, Fenerbahçe'nin yıldızı için 25 milyon euroyu gözden çıkardı

İtalyan devi Inter'in, yaz transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk teklifte bulunacağı iddia edildi.

GİRİŞ 17.04.2023 10:49 GÜNCELLEME 17.04.2023 11:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu için İtalya'nın Serie A ekibi Inter yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İtalya'nın köklü kulübü Inter sezon sonunda Machester United'a transfer olması beklenen Denzel Dumfries'in yerini Ferdi Kadıoğlu ile doldurmak istiyor.

İtalya basınında yer alan habere göre; Mavi-siyahlı ekip 23 yaşındaki milli yıldızı transfer etmek için 25 milyon euroluk bütçe ayırdı.

Fenerbahçe önümüzdeki yaz Ferdi Kadıoğlu transferinden büyük gelir elde etmeyi hedefliyor.

Transferin 25 milyon euroluk rakamla gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertliler, kulüp tarihinin en pahalı satışını gerçekleştirecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Ferdi Kadıoğlu bu sezon sarı-lacivertli forma ile 38 resmi maçta yer alırken bunların 36'sında ilk 11'de yer aldı.

23 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu bu sürede 1 gol, 3 asistlik performans ile skora katkı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak 25’i, 15 verirlerse hemen satsınlar.
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Satsa ne yapacak gidip o paraya bi sürü çöp alacak. Kim ve Elif öyle olmadı mı
    Cevapla
  • DİYARBAKIRLI 1 yıl önce Şikayet Et
    SAT ekmeğine bak
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ismarlama haberler dönüp duruyor. Özellikle GS ve FB futbolcuları için piyasa yapma peşindeler. Ligin ne kalitesi varki bu oyuncular bu kadar para etsin. Son haftalarda görüyoruz işte. Şampiyonluk yarışında alenen tutulmaya çalışılan bir takım bedava penaltılar ve gösterilmeyen kırmızı kartlar ile başarılı gösterilmeye çalışılıyor. Sonrada futbolcularına 20-30m€ yazıyolar. Satarsınız hee
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    ne hikmetse senelerdir hiç bir başarısı olmayan takımın futbolcuları hep 25 30 milyon ama şampiyon olan takımların topçuları aynı takımlara 5 6 milyon. kim inanır tabiki kadir
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Şikenin öz yurdu italya’da olmasa batacak febe. 10yıldır şampiyonluk yok 15yıldır ŞL yok, koç ortağı fiatla iyi nüfuz eder oralara.
    Cevapla
  • Hep aynı 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye satmıyormu hersene 20 milyon bandında oyuncu mutlaka satıyor fb
    Cevapla
  • vatana cevap 1 yıl önce Şikayet Et
    kim min jae,eljif elmas,vedat muriç gidenler hepsinin durumu ortada Vedat çok başarılı olmadı o bile la ligada, kim min jae 100 milyon euro ya transfer olacak, Eljif Elmas transfer market değeri 26 milyon Euro . 35 yaşında oyuncu alıp şampiyon olup şampiyonlar liginde sıfır çekince o oyuncunun değeri olmuyor.Adam Türkiye ligi kalitesine zaten bakmıyor. Oyuncuya bakıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle