İtalya'dan Fenerbahçe için sürpriz Pirlo iddiası!

İtalya'nın ünlü gazetecilerinden Nicolo Schira, Jesus'un Fenerbahçe ile sözleşme yenilememesi durumunda Fatih Karagümrük'ten Pirlo'yu gündemine alacağını iddia etti.

GİRİŞ 16.04.2023 14:33 GÜNCELLEME 16.04.2023 15:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek zirve yarışında iddiasını sürdürdü. 

Maçtan sonra takımdaki geleceği ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Jorge Jesus, Fenerbahçe'de kalması için Başkan Ali Koç'un görevine devam etmesi gerektiğini aktardı.

Konuyla ilgili İtalyan basını ise Jesus'un ayrılması durumunda sarı-lacivertlilerin yeni hocasının Süper Lig'den olacağını ileri sürdü.

Sürpriz Pirlo iddiası

İtalyanların ünlü gazetecilerinden Nicolo Schira ise Portekizli hocanın sarı-lacivertlilerle sözleşme yenilememesi durumunda Fenerbahçe'nin Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo'yu gündemine alacağını iddia etti. Schira'nın haberine göre, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Suudi Arabistan'dan yüklü bir teklif aldı. Portekizli hocanın bu teklifi kabul etmesi durumunda ise sarı-lacivertliler hocalık görevini Pirlo'ya vermeye çalışacak. 

İtalyan gazeteci haberinde, Trabzonspor'un da teknik direktörlüğe Pirlo'yu getirmek istediğini belirtti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Pirlo gelsin birde cok saglam Forvet alinsin, Fener ligin icinden gecer. Valencia sürekli top ezip duruyor, topu ayagindan cikarana kadar 3 kisi etrafini sarmis oluyor.
    Cevapla
  • vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    En foğru karar en doğru teknikdirektör yalnız ali koçun gitmesi şart
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    fb b takımı gibi zaten karagümrük hatta gibisi bile fazla
    Cevapla
  • Evrenos 1 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Demirel gelmeli
    Cevapla