Miha Zajc: Bu gol ilk 3'e girer

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Miha Zajc Süper Lig'deki Fatih Karagümrük galibiyeti sonrasında; " İkinci yarıda çok daha iyiydik, daha enerjik ve agresiftik. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık." dedi.

Miha Zajc: Bu gol ilk 3'e girer
Miha Zajc: Bu gol ilk 3'e girer
GİRİŞ 11.04.2023 00:23 GÜNCELLEME 11.04.2023 00:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 2-1 kazandı. Bununla birlikte sarı-lacivertliler zirve takibini sürdürdü. 

Fenerbahçe'de Miha Zajc, Attila Szalai ve Samet Akaydin, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Bu gol ilk 3'e girer"

Zajc açıklamasında; "Zor bir maçtı. İlk yarı bence iyi oynadık çünkü sadece bir şut çektirdik. İkinci yarıda çok daha iyiydik, daha enerjik ve agresiftik. Hakettiğimiz 3 puanı aldık. Bu golü, attığım en güzel goller arasında ilk 3'e koyarım." dedi. 

"Zajc söylemişti"

Attila Szalai ise maç sonrasında; "Zajc kornerden önce bana gol atacağımı söylemişti. Haklı çıktığı için mutluyum. Şükürler olsun ki maçı çevirdik." açıklamasında bulundu. 

Samet Akaydin ise galibiyeti değerlendirirken; "Zorlu bir maçtı ve kazanmamız gerekiyordu. Pozisyon vermeden gol yedik. Devre arasında soyunma odasında tüm takım konuştuk. Biz bırakmayacağız, hem ligde hem kupada sonuna kadar devam edeceğiz. Taraftarımız bunu bilsin." sözlerini sarf etti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönder gitsin bu adamı alırsın Avrupa'dan oynamayan bir yıldız
    Cevapla