Valencia koptu gidiyor! Transferi doğruladılar...

Fenerbahçe ile sözleşmesini tamamlayacak olan Valencia, Internacional'e imza atıyor. Golcü futbolcunun transferi için Brezilya'dan da doğrulama geldi.

GİRİŞ 09.04.2023 14:32 GÜNCELLEME 09.04.2023 15:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Enner Valencia'nın Fenerbahçe serüveni sona eriyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu, Sarı-Lacivertlilerden ayrılıyor. Brezilya basınındaki habere göre Enner Valencia'nın yeni takımı Internacional oluyor.

Fenerbahçe formasıyla gol krallığına koşan Enner Valencia, takıma veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerle bir süredir yeni sözleşme görüşmelerini sürdüren Ekvadorlu golcünün, Beşiktaş maçındaki protestolar sonrası Fenerbahçe'yi kafasında bitirdiği iddia ediliyor.

5 MİLYON EUROLUK SÖZLEŞMEYE 'TAMAM' DEDİ

Öte yandan Brezilya basını, Enner Valencia'nın yeni takımını duyurdu. Habere göre Brezilya ekibi, deneyimli golcüye 2 senelik ve toplam 5 milyon euroluk sözleşme teklif etti. Enner Valencia'nın bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, oyuncunun Fenerbahçe'de olduğu gibi 13 numarayı giyeceği kaydedildi.

"ENNER VALENCIA İLE BİR ANLAŞMA OLDUĞUNU ÖĞRENDİK"

Enner Valencia görüşmelerinin gizli sürdürüldüğü belirtilirken, Brezilyalı gazeteci Bruno Ravazzolli transfer için "Bir anlaşma olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.

"EMİNİM BİZE YARDIMCI OLACAKTIR"

Bu arada Kayserispor'dan Internacional'e transfer olan Gustavo Campanharo'nun da Enner Valencia için "Eminim bize yardımcı olacaktır" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    gitsin bulunmayacak kadar başarılı bir futbolcu değil fenere kimler geldi kimler gitti Şow, Aleks Anelka valensiyanın bunlar kadar bi başarısı yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bye bye,penaltı ları Arda atar artık
    Cevapla
  • diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçında o penaltı atılmalıydı şampiyonluk gitti bundan sonra 20 gol daha atsa ne yazar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bulunmaz hint kumaşı hangi derbiyi kazandırmış hiçte ısrar etmeyin gidene güle güle
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Valencia kalsin, Valencia yi isliklayan sözde Fenerbahce taraftarlari yerin dibine batsin. Dövesim geliyor sunlari, iclerindeki nefreti baskalarinin üzerinden cikartmaya calisin, LOSER lar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle