Fenerbahçe’nin yıldızı soyunma odasında ağladı: Hak etmedim

Fenerbahçe'de tribünlerden tepki gören İrfan Can Kahveci isyan etti.

GİRİŞ 08.04.2023 16:10 GÜNCELLEME 08.04.2023 22:40
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de tribünler tarafından tepki gören İrfan Can Kahveci, gelen tepkilere isyan etti.

Kayserispor ile oynanan kupa maçının 68. dakikada oyuna giren İrfan Can Kahveci, taraftarlar tarafından tepki görmüştü. Kayseri maçının bitimiyle yoğun tepki gören İrfan Can Kahveci, direkt soyunma odasına gitmek istemiş bunu gören Jorge Jesus, İrfan Can'ı tutarak taraftarı selamlamasını istemişti.

"BEN BUNLARI HAK ETMEDİM"

Saha içinde teknik direktör Jorge Jesus tarafından güçlükle teselli edilen İrfan Can'ın tavrı soyunma odasında da devam etti. Soyunma odasında sinirinden gözyaşı döken İrfan Can Kahveci'nin "Böyle bir haksızlık olamaz. Bunları hak etmiyorum" dediği ifade edildi.

"SÜREKLİ ÜSTÜME YAPILAN ALGILAR VAR"

Öte yandan İrfan Can Kahveci, katıldığı bir gösterinin ardından kendisiyle fotoğraf çekilip sosyal medyadan da sarı-kırmızılı kalp emojisiyle paylaşılmasının ardından gelen tepkiler üzerine FB TV'ye de açıklamalarda bulundu.

Kulüp televizyonuna konuşan İrfan, "Fenerbahçe'ye geleli 2,5 sene oldu. Sırf diğer tarafı seçmediğim, Fenerbahçe'yi seçtiğim için sürekli üstüme yapılan algılar var. 2,5 senenin en başından başlayayım. İlk geldiğimde şampiyonluğa giderken Sivasspor maçında, bizi çok üzen o maçta bir sakatlık yaşadım. O gün çok üzülmüştüm çünkü Fenerbahçe uzun zamandır şampiyonluk hasreti çekerken bunu değiştirmek için geldim buraya. Her şeyden çok istediğim Fenerbahçe'nin şampiyon olması. 2,5 senedir herkes algı yapma çabasında çünkü ben Fenerbahçe'yi seçtim. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü. Her zaman karşıt görüşler, karşıt algı yapmaya çalışan insanlar oluyor bu kulübe karşı. Sakatlıklardan sonra kariyerimde hiç yaşamadığım üst üste sakatlıklar yaşadım ayrı ayrı yerlerden. Bu sene başı bunları atlatabilmek için profesyonel destekler aldım. Fenerbahçe'mizi şampiyon yapabilmek için elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalıştım. Bunun sonucunda bu sene 1 gün bile antrenman kaçırmadım, sakatlık yaşamadım." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok hak ettin maalesef formanın ve aldığın paranın hakkını vermiyorsun
    Cevapla
  • İLAÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Maça girip 1 dakika içinde kırmızı kartı kasıtlı gören sen ,her şeyi hakediyorsun.
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki gs ye gitmedin. Gitseydin,fener sana vereceği parayla,çok iyi bir forvet alırdı. Başakşehir ve beşiktaşın şampiyon olduğu seneler şampiyon olurdu. Sen ağla koçum.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    fb senin yüzünden çok daha fazla ağladı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiki futbolcular para gelsin yeter diyor. Ama geçmişe dönseler baksalar abilerinin nasıl hak ederek oynadıklarına. Tuncay şanlı, Bülent korkmaz, tugay kerimoğlu, Nihat kahveci ve niceleri ruhunu ortaya koyarak kendi takımlarında milli takımda ama şimdi nerede o ruha sahip futbolcu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle