Ferdi Kadıoğlu'ndan evlilik kararı!

Fenerbahçe'nin başarılı ismi Ferdi Kadıoğlu transferden önce başka bir imzayı atmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Sera Vrij ile evlilik kararı aldı.

Ferdi Kadıoğlu'ndan evlilik kararı!
Ferdi Kadıoğlu'ndan evlilik kararı!
GİRİŞ 07.04.2023 14:15 GÜNCELLEME 07.04.2023 14:16

Fenerbahçe'de sergilediği performansla devleri peşinde koşturan Ferdi Kadıoğlu, saha dışında da mutlu bir hayat yaşıyor. Başarılı futbolcu bir süredir birlikte olduğu Sera Vrij ile evleniyor.

FERDİ KADIOĞLU DÜNYA EVİNE GİRİYOR

Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda astronomik bedelle Fenerbahçe'den ayrılması beklenirken, milli futbolcu transfer imzasıyla birlikte hayatını değiştirecek bir imza daha atıyor. Kadıoğlu, kız arkadaşı Sera Vrij ile dünya evine giriyor.

YAZIN DÜĞÜN VAR

2022 yılının son günlerinde evlilik kararı alan Ferdi Kadıoğlu ve Sera Vrij çifti, evlilik tarihi olarak 2023'ün yaz aylarını belirledi. 23 yaşındaki futbolcu şaşaalı bir düğünle hayatını Sera Vrij ile birleştirecek.

ALİ KOÇ'TAN FERDİ KADIOĞLU'NA: AFERİN FERDİ

Ali Koç, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe ile 4 yıl sözleşme uzatan Ferdi Kadıoğlu'na imza töreninde takılmıştı. Başkan, törene Sera Vrij ile gelen milli futbolcuya "Aferin Ferdi" diyerek onayı vermişti.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.