Kadıköy'de Jorge Jesus'u kızdıran olay!

Fenerbahçe taraftarları tarafından Willian Arao'nun ıslıklanması sonrası Teknik Direktör Jorge Jesus tepki gösterdi.

Kadıköy'de Jorge Jesus'u kızdıran olay!
Kadıköy'de Jorge Jesus'u kızdıran olay!
GİRİŞ 06.04.2023 23:25 GÜNCELLEME 06.04.2023 23:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. 

Taraftar, 68. dakikada İsmail Yüksek'in yerine oyuna alınan Arao ve Rossi'nin yerine oyuna alınan İrfan Can Kahveci'yi protesto etti.

Oyunda İrfan Can Kahveci'nin bir topu kaybetmesi nedeniyle taraftarın yine protestoda bulunması saha kenarındaki Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u kızdırdı. Deneyimli teknik adam, taraftara ellerini açarak protesto etmemeleri çağrısında bulundu.

Taraftarlar, Arao'yu ise her topu ayağına aldığında yuhaladı.

Taraftarın maçta ismini söyleyerek destek verdiği Arda Güler, 78. dakikada Valencia'nın yerine oyuna girerken alkışlandı. Oyundan çıkan Valencia ise "yuh" sesleriyle protesto edildi. Jesus, protesto edilen Valencia'ya oyundan çıkarken alnından öperek destek verdi.

Oyuna sonradan giren ve taraftarın alkışlarla desteğini sunduğu Arda Güler, 90. dakikada takımını 4-1 öne geçiren golü kaydetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    dede arao yuda alda Portekiz e git
    Cevapla
  • hbr 1 yıl önce Şikayet Et
    bu irfancanla mert hakan ikilisi taraftara yaranıcam yalakalık yapıcam diye o kadar soytarılık yaptılar yine olmadı hesapta takımın abileri rolü oynadılar ama kim takar sizin gibi ayakları değilde çenesi çalışan iki tane vasat topçuyu
    Cevapla
  • tuğrulbey 1 yıl önce Şikayet Et
    bu seyirci size az bile yapıyor her sene aynı yalan bıktık artık sizden futbolculara suç bulup onları gönderiyoruz yanlış ilk önce jedus koç gitmeli
    Cevapla
  • Kon 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye de teknik direktör yokmu da yabancı getiriyorlar saten bunlar hakem lerinde yabancı istiyorlar niye!
    Cevapla
  • Kirṣehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus ve getirdigi oyunculari yuhlayin ali koc istifa ismail kartal. Aykut kocaman göreve ozaman görün türk oyunculari irfan ne yapsin adam bu hafta güzel oynuyor iki fafta oynatmiyor jesus kendi tenekelerini oynatmak icin yerli starlari yok ediyor jesus gitmeli bir dahada portekizde ne oyuncu nede hoca almayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle