Willian Arao'dan flaş itiraf! Jesus ve Brezilya...

Fenerbahçeli Willian Arao, "Jesus'un adı da hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı'yla anılıyor. Bunları biz de duyuyoruz." dedi.

Willian Arao'dan flaş itiraf! Jesus ve Brezilya...
Willian Arao'dan flaş itiraf! Jesus ve Brezilya...
GİRİŞ 06.04.2023 14:52 GÜNCELLEME 06.04.2023 14:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında Flamengo'dan 3 milyon Euro'ya transfer ettiği Willian Arao, ESPN podcast yayınında açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Jorge Jesus'un çalıştığı en iyi teknik adam olduğunu vurguladı.

JESUS VE BREZİLYA SÖZLERİ

Willian Arao, Jorge Jesus'un olası Flamengo ve Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğü ile alakalı şöyle konuştu:

"Jesus ile Flamengo hakkında sohbet ediyoruz. Elbette insanlar da Flamengo'dan bahsediyor. Takımın aldığı sonuçları tartışıyoruz. Golü gördün mü gibisinden muhabbetimiz oluyor. Orada çok arkadaşlarım var. Çalışanlar ve taraftarlar da tabii ki...

"Jesus'un adı da hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı'yla anılıyor. Bunları biz de duyuyoruz. Flamengo iddiaları yeniden güç kazandı. Bunun sebebi de taraftarların sosyal medyada bazı durumları dile getirmesi. Ama ben Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın antrenörü olabileceğine inanıyorum."

'BREZİLYA'YA ÇOK ŞEY KATAR'

Arao, Portekizli çalıştırıcının tecrübesiyle ve yeteneğiyle Brezilya Milli Takımı'na çok şey katacağını söyledi. Arao, "O harika bir teknik direktör. Elbette bağlantılı olan başka büyük isimler de var (Ancelotti, Guardiola, Mourinho) ama onun yeteneğini ve bizim takımımıza ve ülkemize çok şey katacağını biliyorum. Bu takıma uygun bir oyun tarzı var. Agresif, bu yüzden milli takımın başına geçerse kesinlikle çok başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Kirṣehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Gurublardan bile cikamazsiniz bu jesusla
    Cevapla
  • Misafir93 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus giderse fb ye yazık olur. Bi daha bu kalitede bu fiyata teknik adam bulamazlar. Futbolcular adamı rezil etti. Jesus giderse kendini kurtarmış olur olan fb ye olur.
    Cevapla
  • edepyahu 1 yıl önce Şikayet Et
    Burayı becerdin de Brezilya kaldı
    Cevapla
  • hugocan 1 yıl önce Şikayet Et
    İkiside. Beş oara etmez. Al birine vur birine. Bize. Lugano. Luciana. Cristiano. Nerde mantar. Oyuncuları aldı bu paragöz. Dede. Komisyonda almış olabilir. Adam. Gitmiyor
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Defol git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle