Yıllar sonra yeniden! Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sürprizi

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un olası ayrılığı durumunda teknik direktör adayları arasında Aykut Kocaman'ın olduğu iddia edildi.

Yıllar sonra yeniden! Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sürprizi
Yıllar sonra yeniden! Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sürprizi
GİRİŞ 05.04.2023 18:44 GÜNCELLEME 05.04.2023 18:44
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Teknik Direktörü Jorge Jesus, son günlerde eleştiri oklarının hedefinde yer alırken tecrübeli çalıştırıcının olası ayrılığında yerine geçecek isimler de konuşulmaya başlandı. 

Aykut Kocaman sürprizi

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor maçında olumsuz bir sonuç alınması halinde Jesus ile yolların ayrılması bekleniyor.

Aksi durumda hocanın sezon sonunda veda edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Tüm bu olasılıkları göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör adaylarıyla temas kurmaya başladı. 

Sabah'ın haberine göre bu isimlerden biri de Aykut Kocaman.

Fenrbahçe'nin başında 3 kupa kazandı

Fenerbahçe'de 2 dönem teknik direktörlük yapan ve 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası kazanan Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertlilerin en önemli adaylarından biri.

Ali Koç, ilk başkanlığa seçildiğinde gönderdiği Aykut Kocaman için o dönem hatalı karar verdiğini itiraf etmişti.

Aykut Kocaman'ın cevabı merak ediliyor

Fenerbahçe'nin işi resmiyete dökmesi durumunda Aykut Kocaman'ın teklife ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

58 yaşındaki teknik adam bu sezon birçok takımdan teklif almasına rağmen tümünü reddetmiş ve yeni sezondan itibaren takım çalıştıracağını açıklamıştı.

Fenerbahçe'nin başında 197 maç

Aykut Kocaman Fenerbahçe'de teknik direktör olarak 197 maça çıktı ve 118 galibiyet, 37 yenilgi ve 42 beraberlik aldı. Başarılı hoca, Sarı-Lacivertlilerle maç başına 2.01 puan ortalaması yakaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 96
  • öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun. maç başı en fazla bir gol ve ful defans, oyun zevki sıfır, sezon sonu şampiyonluk ama sevinen yok. neden çünkü defans yapmaktan top oynayamadık.
    Cevapla
  • Hüseyin yedipinar 1 yıl önce Şikayet Et
    Gördük özlenen Fenerbahçeli Kadıköy de bizi 10 kişi ye yenildik gelene gidene yenildik Avrupa'da ligdede futbolu göze hoş gelmesede sonuç odaklı Aykut hoca 1numara Gökay iravul Okan Alkan Caner koca ahmethan köseyle nöşteder ile oynadı her istediği alınmadı
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali KOÇ gitmeye karar vermiş. Son olarak geldiğinde haksız yere yolladığı Aykut un ahından iki yakasının bir araya gelemediğini düşünecek olsa gerek, bir de onu deneyeyim, olursa karizmayı kurtarırım olmaz ise en azından bu ahtan kurtulurumun hesabında. Öyle ya ne olur ne olmaz bir de ticarette bu hale gelirsen aldığım ahlardan dolayı ne olur halim.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeyi siyasetin içine çeken koç ve ekibi üstüne bir de azılı dündarı getirdi chp li olmayan seyirciyi küstürdü dört çapulcuda istediği at koşturuyor. bu takımın başarılı olması zaten mümkün değil. sezon başından beri takımın yarısı sakat .hangi hocayı getirirsen getir başarılı olamaz
    Cevapla
  • fbholiiiganı 1 yıl önce Şikayet Et
    yav şunlar bela oldu fenerbahçenin başı bir defolun gidin futboluda alakanızıda bırakın eğer fb birini getirecekse FB efsane top oynatan Artur zico gelsin eskilerden birisi gelecekse
    Cevapla
  • Oslama 1 yıl önce Şikayet Et
    Yau herkesi denedin de bi yılmaz hocaya şans vermedin herifin o kadar belgesi var belgeyse belge tecrübeyse tecrübe daha ne bekliyor bu ali koç bırak şu ecnebi sevdasını bize bizden başkası yok anla da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle