Flaş iddia! Ezeli rakipten Zajc'a oynama garantisi

Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Miha Zajc, Beşiktaş'ın gündeminden düşmüyor. Siyah-beyazlıların, futbolcuya oynama garantisi verdiği iddia edildi.

GİRİŞ 02.04.2023 09:40 GÜNCELLEME 02.04.2023 11:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile anlaşma sağlayamayan Miha Zajc için yeni rota Beşiktaş olabilir. Uzun zamandır Slovenyalı orta saha ile ilgilenen Kartal, Fenerbahçe'de yeterli forma süresini bulamayan Miha'ya oynama garantisi sunacak.

Fenerbahçe'nin sistemine adapte olamayan ve genel olarak şartlardan memnun olmayan Slovenyalı, önümüzdeki yaz Kadıköy temsilcisinden ayrılmayı düşünüyor. Uzun zamandır oyuncuyu takip eden Beşiktaş ise Zajc için hem oynama garantisi hem de daha iyi mali şartlar sunmayı planlıyor.

YAZIN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Gelecek yaz sözleşmesi sona erecek oyuncu, Beşiktaş için bir fırsat transferi olarak öne çıkıyor. Güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olan Slovenyalı, makul bir imza parası karşılığında Kartal olabilir!

İTALYA İHTİMALİ

İtalya pazarında da adı olan Zajc için Sampdoria'nın da ilgisi var! Fenerbahçe'de kalmaya olumlu yaklaşmayan oyuncu, ya İstanbul'un diğer yakasına geçecek ya da İtalya'ya geri dönecek.

DÜZENLİ OYNAMIYOR

Bu sezon Fenerbahçe forması ile 24 maça çıkan Slovenyalı, 1154 dakika sahada kalabildi ve 3 gol ile 2 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • bjkli 11 ay önce Şikayet Et
    gel gel gedsonla oynarsınız tam bizliksin sen ne işin var renkli takımda
    Cevapla
  • Osmanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Aslarımızı alamayınca yedeklerimizi alıp ombir sözğ veren bğyük takım. Hatayla karıştırdın feneri herhalde. Sıkıysa al.
    Cevapla
  • 1907 fb 11 ay önce Şikayet Et
    Bu zayic bjk giderse Ali koca yazıklar olsun
    Cevapla
  • barakuda 11 ay önce Şikayet Et
    adı üstünde iddia yalan yav bütün sezon kime oynama 11 garantisi verilmiş bugüne kadar saçmalık
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    git gitte gör hanyayi konyayi
    Cevapla