Başkan duyurdu: Fenerbahçe ile görüştük
Meksika Ligi takımlarından Pachuca Başkanı Armano Martinez, Luis Chavez için Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı.

Meksika Ligi (Liga MX) ekiplerinden Pachuca Başkanı Armano Martinez, orta saha oyuncusu Luis Chavez'in transferi için Fenerbahçe ile görüştüklerini itiraf etti.
ESPN'e konuşan Martinez, "2022 Dünya Kupası sırasında Türkiye'den Fenerbahçe, oyuncumuz Luis Chavez ile ilgilendi. Her şey ayarlandı ama transfer sonra gerçekleşmedi. Bu bizden kaynaklanan bir durum değildi" dedi.
Martinez: "Fedakarlık yaptık"
"Oyuncularımızın Avrupa'ya gitmesi için her zaman fedakarlık yapacağımızı söyledik ve bunu yaptık da. Gutierrez ve Hirving Lozano gibi oyunclarımıza da zamanında teklifler vardı. Onlar belli bir süre kaldıktan sonra hayallerini gerçekleştirmeyi başardılar."
"Sözleşmesinde oldukça düşük bir maddesi bulunuyor"
Luis Chavez'in durumu da aynı. Sözleşmesinde oldukça düşük bir maddesi bulunuyor ve fedakarlık yapmaya hazırız. Çok yüksek bir rakam değil"
Bu sezonki performansı
Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 36 maçta 3 gol ve 5 asist kaydetti.
-
SARÌYERLÌ 2 yıl önce Şikayet Etyok gelmez böyle adamlar oraları ya onlar profesyonel insanlar onlar ne işi var orada Biz anca Fener'e yaşlı başlı Böyle kısa kat 3 sınıf Hani sakatlanmış yaşı geçmiş öğelerini alır ancaBeğen Toplam 1 beğeni
-
Cafer hoca 2 yıl önce Şikayet Et36 maçta 3 gol ve 5 asist Paranızı boşa vermeyin artık Satabileceğiniz futbolcular transfer edin artık. Avrupada başarı mevcut şartlarda hayal. Türkiye ligi içinde alt-yapı yönelik yatırımlar yapın bunu da taraftara izah edin. 30 Haziran 2022 tarihine kadar olan süreçte Fenerbahçe'nin toplam borcu 6 milyar 537 milyon TL olarak açıklandı. Borcu ödemeye çalişin. Yoksa iflas edeceksiniz.Beğen
-
SARÌYERLÌ 2 yıl önce Şikayet Etboş görüşmeBeğen