Fenerbahçe'den flaş karar! Ömür boyu men edildiler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında evinde oynadığı Sevilla maçında sahaya yabancı madde atan 7 taraftarın stada girişinin süresiz olarak yasaklandığını bildirdi.

Fenerbahçe'den flaş karar! Ömür boyu men edildiler
Fenerbahçe'den flaş karar! Ömür boyu men edildiler
GİRİŞ 30.03.2023 16:06 GÜNCELLEME 30.03.2023 16:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın, 16 Mart 2023 tarihinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynadığı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında meydana gelen tribün olayları hakkında açıklama ve bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Öncelikle;

Takımımızın turu geçmek adına sorumlulukla son ana dek mücadele ettiği, tribünlerimizin bu sorumluluğu paylaşarak bir an olsun durmaksızın Takımımıza eşsiz destek verdiği maçta, Fenerbahçemizin baskı ve oyun üstünlüğünü ele geçirdiği dakikalarda sahaya atılan cisimlerle bu birlikteliğe ve mücadeleye bu şekilde zarar verilmesi kabul edilebilir değildir.
Kulübümüzün bu konu ile ilgili bizzat tespit ettiği 7 kişinin süresiz olarak stadımıza girişinin yasaklandığını bildiririz.

Ayrıca Fenerbahçe’ye destek olmak yerine engel olma amacı taşıdığı açık olan bu davranışın parçası olanların; tespiti ve 6222 sayılı kanun başta olmak üzere ilgili mevzuat kapsamında cezalandırılmalarına ilişkin emniyet güçleri ve adli merciiler tarafından yürütülen tüm süreçler ve atılan adımların da tarafımızca an be an yakından takip edildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Önümüzdeki dönemde müsabaka ya da eylem ayırt etmeksizin kanun, talimat, tedbirler ve tüm ikazlara rağmen yapılacak eylemlere ilişkin verilecek seyirden yasaklama kararlarına ilave olarak Kulübümüzün maddi olarak uğrayacağı zararların da ilgili şahıslardan tazmini dahil her türlü adımın da gündemimizde olduğunu vurgulamak istiyoruz" denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • SELİM GÖKKURT 1 yıl önce Şikayet Et
    işte bu ,bu önlemler alındıkça insanımızda bu önlemler çerçevesinde kendisini geliştirecektir.
    Cevapla
  • Önce Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hassasiyeti neden Hükümet İstifa tribün provokasyonları da göstermediniz? İşinize mi gelmedi acaba ?
    Cevapla
  • Kara Mamba 1 yıl önce Şikayet Et
    İçindir mi bebiş
    Cevapla
  • yurdum 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar, en azından bu sebeple boş şeyden kurtuldu
    Cevapla
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç da stada ve kulübe alınmasa
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ceza Ali koc gidene kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle