Nijerya basını: Osayi-Samuel tartışmasız en iyisi

Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel, Nijerya Milli Takımı'nda dikkat çekti. Osayi-Samuel performansı ile beğenileri toplarken, Nijerya basını da övgü dolu sözlerle adından söz etti.

Nijerya basını: Osayi-Samuel tartışmasız en iyisi
Nijerya basını: Osayi-Samuel tartışmasız en iyisi
GİRİŞ 28.03.2023 13:12 GÜNCELLEME 28.03.2023 13:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye 2021-22 sezonunda dahil olan Nijeryalı 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon teknik direktör Jorge Jesus tarafından 11'de pek düşünülmezken, ülkesinin milli takımında dikkatleri üzerine çekti.

Sarı-lacivertli forma ile bu sezon Süper Lig'de 17, UEFA Avrupa Ligi'nde 9, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2, Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplamda 30 mücadelede görev alan Osayi-Samuel, söz konusu maçların 18'inde ilk 11'de yer aldı.

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Nijerya'nın Gine Bissau ile 24 ve 27 Mart'ta oynanan karşılaşmalarda 90 dakika görev alan Bright Osayi-Samuel, girdiği ikili mücadeleler ve gösterdiği performans ile beğenileri topladı. Dün oynanan maçta penaltı kazanarak etkili oyununu sürdüren kanat oyuncusu, Nijerya'nın sahadan galip ayrılmasında önemli rol oynadı.

Karşılaşmanın ardından Nijerya basını Osayi-Samuel'in rakip sahaya her gittiğinde tehdit oluşturduğunu ve Nijerya Milli Takımı'nın son maçlardaki tartışmasız en iyi oyuncusunun olduğunu belirttiler.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Algıcılık 1 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE nin 40 maçının 30 unda oynayan bir osayi samuel var! Fakat jesusun şans vermediği gibi lanse etmek de gs yandaşlarına yakışırdı!
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Onun gibisi gerçekten yokta ofansif adamdan defansif yapmak sadece jesustan çıkıyor. Bı sürü topcuyu yedi bu bunak.irfancan osayi arda İsmail emre mor serdar dursun ya yerlerinde oynatılmaz yada hiç oynatılmaz . Ama saçma sapan oynayan arao king rossi Lincoln Pedro yürüse bile oynarlar. Bu saplantısı bitirdi takımı
    Cevapla
  • Werrto 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten şu pedro ısrarını anlamadım, oda hocaya söver gibi penaltıyı bile atamadı
    Cevapla
  • Düşünüyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus futboldan anladigi yok bu adamı oynat ve deki hep son çizgiye inip orta atma bazen sut at bazen direk pas ver hep aynı hareketi yapma diye taktik ver adam bal gibi topçu lakin jesus reçel gibi adam
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam TS ye göre tam isabet olur
    Cevapla