Fenerbahçe resmen duyurdu! Rus devi Zenit ile 2 yıllık anlaşma

Fenerbahçe Kulübü, Rusya ekiplerinden Zenit ile iş birliği anlaşması yapıldığını duyurdu.

GİRİŞ 27.03.2023 15:37 GÜNCELLEME 27.03.2023 16:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Zenit ile erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol takımlarını kapsayacak 2 yıllık bir anlaşmaya imza atıldığı belirtildi.

Anlaşma neticesinde antrenör değişim ve eğitim programlarıyla profesyonellerin eğitimi ve değişiminin yapılabileceği, Fenerbahçe Akademi için de Zenit Kulübü ile genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişimi için muhtelif iş birliği içinde olunacağı duyuruldu.

Açıklamada, "Önemli bir partnerlik olarak gördüğümüz, kısa, orta ve uzun vadede daha kapsamlı şekilde gelişim göstereceğine ve olumlu yansımalar elde edeceğimize inandığımız bu adımın kulübümüz için faydalı olmasını diliyoruz." denildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • dede korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    başkanı onlara verelim
    Cevapla
  • cengiz27 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum daha bir hafta önce dostluk maçı diye kavga ettiniz. Siz nasıl bir kafasınız. Beyin denen şey sizde yok mu. Ali Koç başkan ise gerçi her şey normal.
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç taraftar mı?? Puhahahaa ulan ne içiyorsunuz bu kafa için, tiner bali falan değil bu
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç taraftar kavga etti diye iki kulüp kanlı bıçaklı mı olsun şimdi ? Zaten Zenit’le işbirliği dedikodusu vardı şimdi resmiyete döküldü
    Cevapla
  • Behlül 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam yerini bulmuş.
    Cevapla
  • Belcikadan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç istifa
    Cevapla
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Taklitçilik yapılıyor 2.ligden topçu alsak ona bile talip olurlar
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizi yillarca nasil dinlediginizi bilmiyormuyuz saniyorsunuz ? Bizi dinleyip bizim yaptigimiz herseyi önceden ögrenip taklitcilk yapan AjanKulübü Fransizsarayin vir vir etmeyi birak. Ilk modern stadi yapan biziz, sizde devlet eliyle yaptiniz, bu ayip size sonsuza kadar yeter, beceriksizler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle