Fenerbahçe'de Enner Valencia paniği!

Yıldız futbolcuya Körfez ülkelerinden iki kulüp 3 yıllığına 10 milyon euroluk teklif yaptı. Fenerbahçe bir an önce sözleşmeye imza attırmak istiyor.

Fenerbahçe'de Enner Valencia paniği!
Fenerbahçe'de Enner Valencia paniği!
GİRİŞ 26.03.2023 12:50 GÜNCELLEME 26.03.2023 12:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gündem Enner Valencia. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sarı-Lacivertli Yönetim yıldız futbolcunun sözleşmesini uzatmak için hummalı bir çalışma içerisinde... Fenerbahçe Yönetimi son olarak yıldız futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif etti.

YILLIK 1.7 MİLYON

Yıllık ücretini ise bonuslarla birlikte 1.7 milyon euro olarak belirledi. İki taraf da anlaşmaya yaklaşmışken Valencia'ya yeni bir teklif daha geldi. Körfez ülkelerinden iki kulübün, Ekvadorlu yıldıza 3 yıllık sözleşme önerdiği ve yıllık 3 milyon dolar teklif ettiği öğrenildi. Bu teklife rağmen Valencia kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istiyor. Ancak işini şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe, Ekvadorlu yıldıza zaman geçirmeden imzayı attırmayı planlıyor. Kanarya'nın yıldız futbolcusu bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri çekiyor.

29 GOLE İMZA ATTI

35 maçta görev alan Enner Valencia 29 gol atarken 4 de asiste imza attı. 2020 yılında Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan 33 yaşındaki futbolcu menisküs sakatlığı nedeniyle şu an çalışmalarına devam edemiyor. Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile oynanacak derbi maça yetişip yetişmeyeceği ise büyük merak konusu.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Emir esen 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp nankörlük yapmayın adam alem in rekorunu kırmış sanki her sene gol kralı mı çıkariyoruz adam 103 maç 55 gol 14 asist
    Cevapla
  • Pes yaniii 1 yıl önce Şikayet Et
    24 maçta 20 penaltı sonra büyük golcü kendinizi kandırmayı nasıl başarıyorsunuz bir çıkamadınız şu darı ambarında... Ayrıca şu 24 maçta 20 penaltıyı GS bjk ts atmış olsaydı neler yapardınız neler yazardınız tahmin etmek zor megafonlar havada uçuşurdu agzınıza geleni yazarsınız fenerasyon ve orta yapan lale ile daha çok penaltı atarsınız... Sonrada hak der adalet der durursunuz..
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    F.bahçe Madem gitmesini istemiyor penaltıları attırmasın
    Cevapla
  • reis ne derse o 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanju zaten penalı atardı
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Penaltılar gol olarak ssyılmıyorsa bundan sonra sizin takımlarınız penaltı atmasın o zaman. Sizin ki de laf olsun torba dolsun yani.
    Cevapla
  • Hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanjunun 335 golünün sadece 45 i penaltı
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    3senedir adı duyulmayan, senede 8-9 golü geçemeyen adamı bile taraftara büyük golcü diye yedirmeye uğraşıyorlar. 24 maçta 20 penaltı olunca normal tabi. Tanjuda gol kralı olduğunda 20penaltı atsaydı senede 60golü olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle