Fenerbahçe'de sakatların son durumu

Fenerbahçe'de hücum bölgesinde Batshuayi, King ve Valencia'nın sakatlıkları devam ediyor. Sağlık ekipleri, Ekvadorlu golcünün Beşiktaş derbisinde oynaması için yoğun mesai harcıyor.

GİRİŞ 24.03.2023 15:49 GÜNCELLEME 24.03.2023 20:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında milli takım arasından sonra Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor.

Hücum bölgesinde eksikleri bulunan Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor maçında sakatlanan Enner Valencia'nın derbiye yetişmesi için yoğun mesai harcıyor. 

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi’in kasığında, Joshua King’in arka kas grubunda ve Enner Valencia’nın dizinde bulunan sakatlıkların tedavisi sürüyor. Sarı-Lacivertlilerde Lincoln Henrique, Luan Peres ve Jayden Oosterwolde’nin de tedavilerine devam ediliyor.



Oosterwolde ve Lincoln derbide yok!

Aşil tendonunda problem olan Oosterwolde ve ön çapraz bağlarından sakatlanan Lincoln’ün derbide forma giyme ihtimali bulunmazken, Peres’in durumu belirsizliğini koruyor.



Valencia'nın oynama ihtimali var

2 Nisan’da oynanacak Beşiktaş derbisine yetişme ihtimali olan tek isim ise Valencia. Sağlık ekibi, bu hedef doğrultusunda yoğun çaba harcıyor.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla spot ışıklarını üzerine çeken Ekvadorlu yıldız, Süper Lig’de 21 maçta attığı 25 gol ile krallık yarışında zirvede yer alıyor. Valencia'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    25 golün 20 si penaltı dan
    Cevapla
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    hayır
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda ali koç ile yollar ayrılıyor Gönderiyoruz Bonservis yok
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Kargo ile paket mi gönderiyon?
    Cevapla