Bruma için 7 maç yetti! Daha imzası kurumadı...

Braga'da henüz 7 maça çıkan Bruma'yla ilgili karar verildi. Portekiz ekibi, Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonsuz şekilde kiraladığı oyuncuyla sezon sonunda vedalaşacak.

Bruma için 7 maç yetti! Daha imzası kurumadı...
Bruma için 7 maç yetti! Daha imzası kurumadı...
GİRİŞ 23.03.2023 15:17 GÜNCELLEME 23.03.2023 15:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, zorunlu satın alma opsiyonuyla bonservisini aldığı Bruma'yı Braga'ya kiralamıştı. Deneyimli futbolcu, Portekiz kariyerine sansasyonel bir giriş yapsa da oyuncuyla ilgili kesin karar verildi. Buna göre Bruma sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri dönecek.

BRUMA İÇİN KESİN KARAR ÇIKTI

Braga'da 7 maça çıkan ve 3 gol, 1 asistlik katkı veren Bruma'yla ilgili nihai karar şimdiden verildi. Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu olmadan Braga'ya kiraladığı Bruma'nın bonservisi alınmayacak.

YENİ SEZONDA FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe 4,25 milyon euroya transfer ettiği Bruma'dan kurtulmanın yollarını ararken, Portekiz'den gelen bu haberle tüm planlar altüst oldu. Jesus'un planları arasında yer almayan oyuncu, yeni sezon öncesi Sarı-Lacivertlilere geri dönecek.

BRUMA YENİ SEZON KAMPINDA KENDİNİ İSPAT ETMEYE ÇALIŞACAK

Fenerbahçe'de sezon sonunda Jesus ile yolların ayrılması beklenirken, Bruma yeni gelecek teknik direktörün gözüne girip forma rekabetine girecek. Bruma Fenerbahçe formasıyla 5 maça çıkıp 1 asistlik katkı vermişti.

FENERBAHÇE LİSANSINI İPTAL ETMİŞTİ

Fenerbahçe'ye transfer olduktan kısa süre sonra ağır bir sakatlık geçiren Bruma'nın lisansı iptal edilmiş ve oyuncu devre arasına kadar forma şansı bulamamıştı. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Son fener bükücü ali koç
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    7 maç 3 gol 1 asist gayet iyi onuda geçtim adam 20 maç 20 gol 10 asist yapsa yine istenmeyen yine
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipi güzel değil ondan
    Cevapla
  • Md1983 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bey aziz yıldırım bir sürü borç bıraktı diyordun adam bir sürü tesis yaptı bir sürü dünya da adı geçen oyucuları aldı sen yüz tane topçu aldın büyük çoğunluğu çöp bu adama verilen para ne abi Allah aşkına
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koçun bu sezon en iyi transferi lale orta direk neticeye katkıda bulunuyor ligin kaderini değiştirdi
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    kazık değil Mustafa kardeşim vergi kaçırma böyle futbolcuların üzerinden vergi kaçırıyorlar 4-5 deyip bir veriyorlar Tamam gerisini de devletten alıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle