Flaş iddia! Valencia ön sözleşme imzaladı

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla rekora kıran Enner Valencia'nın Türkiye'ye veda hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Brezilya basını, Valencia'nın yeni kulübüyle anlaşma detaylarını yazdı.

GİRİŞ 22.03.2023 09:21 GÜNCELLEME 22.03.2023 09:31
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Valencia'nın Fenerbahçe'deki geleceği yavaş yavaş belli oluyor. Brezilya basını, Fenerbahçe'nin yıldızı Valencia'nın Internacional'le anlaşma detaylarını yazdı. UOL'un haberine göre yıldız oyuncu, Internacional ile ön sözleşme imzaladı.

İddiaya göre Valencia, bu anlaşmadan cayması durumunda 20 milyon euro tazminat ödemek zorunda kalacak. Fenerbahçe, Enner Valencia ile 12 yıllık gol kralı çıkarma hasretini dindirmeye koşuyor. Süper Lig'de 21 maçta 25 gol atan yıldız futbolcu taraftarın sevgilisi konumunda.



Alex'in rekorunu tarihe gömdü!

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında 3-1’lik skorla kazanan taraf oldu. Mücadelede 2 golle yıldızlaşan Enver Valencia, bu sezon resmi müsabakalarda 29. golüne ulaştı ve Fenerbahçe tarihinde en çok gol atan yabancı futbolcu oldu. Ekvadorlu golcü attığı gollerle birlikte, bir sezonda 28 gol atmayı başaran Alex de Souza’yı geride bırakarak, tarihe geçmiş oldu.

Brezilyalı yıldız, 28 gole ulaştığı 2010-2011 sezonunda attığı gollerle birlikte şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • fenerbahceli34 1 yıl önce Şikayet Et
    bu meymeletsiz valensiyanin surati mahkeme duvari gibi alex sin ayakkabisi kadar etmez alex fenerbahceyi sampiyon yapti valemsiya itici bir tip bakmayin 25 gol attigina yarisi penaltilardan yarisi forvet yoklugunda tüm takim ona oynadigi icin ona verilen sans serdar dursuna verilse o ondan daha cok atardi
    Cevapla
  • ARDA 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu futbolcu Alex in 10 da 1 i etmez. 55 yaşındayım Fenerbahçe futbol tarihinde gelen en ünlü 3 futbolcusundan biri Alex tir. Bir de unutmayalım bütün Fenerbahçeli futbolcular ona çalışıyor. Yani Umut Bozok seviyesindedir.
    Cevapla
  • AKP İSTİFA 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 30 yaşında ayakta duracak dermanı yok, bitmiş, bitelide çok olmuş. Küçük dandik takımlara gol atıyor. Herkes de bir şey sanıyor.
    Cevapla
  • muhalefetsiz ulke 1 yıl önce Şikayet Et
    sana katılmıyorum
    Cevapla
  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    O nasıl bir isimdir haydut, çakal
    Cevapla
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce adını değiştir.
    Cevapla
  • hbr 1 yıl önce Şikayet Et
    fb aslında penaltıları kaleci Altay a kullandırsa Altay'ın bile 13 golü olurdu şimdiye kadar gol krallığına oynayan kaleci olarak tarihe geçerdi
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Alex kadar olamaz Alex gercek yetenek bu penaltilar ile rahat 10 -15 tane atti kaldiki Alex ortasahada oynadi bu forvet Alex 1 numara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle