Lucescu'dan flaş itiraf! Fenerbahçe...

Mircea Lucescu, Rusya-Ukrayna savaşını bahane ederek geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'nin başına geçebileceğini ancak kabul etmediğini ifade etti.

Lucescu'dan flaş itiraf! Fenerbahçe...
Lucescu'dan flaş itiraf! Fenerbahçe...
GİRİŞ 21.03.2023 22:04 GÜNCELLEME 21.03.2023 22:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kariyerine Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'de devam eden Mircea Lucescu, Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası Türkiye'ye dönebileceğini belirtti.

Romanya'da yayın yapan Sport Total radyosuna konuşan Lucescu, geçtiğimiz yaz kariyerine Fenerbahçe'de devam edebileceğini ancak kabul etmediğini söyledi.

"Fenerbahçe'ye gidebilirdim"

Dinamo Kiev'in kendisini ikna ettiğini söyleyen Deneyimli hoca, "İçinde bulunduğumuz durumu biliyorsunuz. Bu durumu bahane ederek yazın Fenerbahçe'ye gidebilirdim. Ama 2 yıl önce Dinamo Kiev benimle görüştü ve beni ikna etti. Ben de takımın başına geçtim ve başarılı oldum." şeklinde konuştu.

"Benden bu kadar demek zorunda kalıyorsunuz"

Rumen teknik adam, Ukrayna temsilcisinden bazı zamanlar da ayrılmayı düşündüğünü belirterek, "Kiev'de kaldım çünkü futbolsuz yaşayamıyorum. Ama burada ne zamana kadar kalacağımı bilmiyorum. Çünkü bazı anlar geliyor ve benden bu kadar demek zorunda kalıyorsunuz." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ysn 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama fb forması basmış
    Cevapla
  • Werrto 1 yıl önce Şikayet Et
    Her insan hata yapar fb li yöneticilerde yapmış takma kafana işine bak
    Cevapla