Fenerbahçe'de beklenen oldu! Altay Bayındır'ın sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe, 24 yaşındaki başarılı file bekçisi Altay Bayındır'la 4 yıllık yeni sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

GİRİŞ 18.03.2023 16:25 GÜNCELLEME 18.03.2023 16:57
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, milli kalecisi Altay Bayındır'ın sözleşmesinin 4 yıl uzatıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Altay'ın sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

"Efsanelerden olacağına inanıyoruz"

Altay Bayındır'ın kulübe aidiyetinin altının çizildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçe'mize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır. A Milli Takım forması da giyen Kaptanımız Altay Bayındır, 2026-2027 sezon sonuna dek Futbol A Takımımızın formasını terletecektir. Altay Bayındır'ımızın, Fenerbahçe'mizin 1 numaralı formasıyla kulübümüz efsane isimlerinden olacağına, başarıları ile yüzümüzü güldüreceğine inanıyoruz. Kulübümüze transfer olduğu günden bugüne kadar duruşu ile örnek olan Altay Bayındır'a, Fenerbahçe'mizin çatısı altında ve hedeflerimiz yolunda nice başarılar diliyoruz."


Bu sezon 38 maçta forma giydi

Bu sezon sarı-lacivertli forma altında tüm kulvarlarda 36 karşılaşmaya çıkan Altay Bayındır, kalesinde 38 gol gördü. 24 yaşındaki file bekçisi, 14 maçta ise kalesini gole kapatarak rakiplerine geçit vermedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • adg 1 yıl önce Şikayet Et
    Altay FB de olduğu sürece başarıyı unutun!
    Cevapla
  • Olbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Desene 4sene daha şampiyonluk hayal
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük bir başarı maşallah.. Bu ne ya.. keşke uzatmasalardı... haber çok abartılmış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Altaya laf edenler iki yıl önce ligden düşmediysek onun sayesinde olduğunu ne çabuk unuttular. Herkes dört dörtlük bir tek altay kötü öylemi. En son sevilla maçında altay 3 gol kurtardı üzerine düşeni yaptı forvetlerde yapsaydıda turu geçseydik. Çok iyi kaleci istiyosanız 30 milyon bonservis art kalecinin kendisinede yıllık 5 milyon verir alırsın, şampiyonun masa başında belirlendiği Türkiye ligi için değermi oda başka soru.
    Cevapla
  • Vedat Karataş 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle