Flaş sözler! Jesus en büyük iki adaydan biri

Brezilya Milli Takımı için Palmeiras’ın hocası Abel Ferreira ve Jorge Jesus’un adaylar arasında öne çıktığı vurgulandı.

GİRİŞ 16.03.2023 13:25 GÜNCELLEME 16.03.2023 13:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gelecek yıl takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu... Fenerbahçe ile sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adamın son dönemde yaptığı açıklamalar Türkiye'den ayrılacağı yönünde. Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı gazeteciye yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Jorge Jesus ile ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

ABEL FERREIRA VE JORGE JESUS LİSTE BAŞI!

Brezilya ve Portekiz medyasında çıkan haberlere göre Brezilya Milli Takımı'nın teknik koordinatörü Ricardo Gomes, Tite'nin bıraktığı boşluk için iki teknik direktörü düşünüyor. Bu hocalar arasında Palmeiras'ın teknik direktörü Abel Ferreira ile Jorge Jesus yer alıyor. Gomes yaptığı açıklamada, "Uyruk değil, yetkinlik. Kültürümüz ne olursa olsun, her zaman Brezilyalı koçlarla çalıştık. Ama burada Brezilya'da başarılı olan iki kişiden bahsetmemiz gerekiyor. Biri burada. Bu durumda onu bir yabancı olarak görmüyorum. Palmeiras'ın teknik direktörü Abel Ferreira, zaten kültürümüze çok yakın. Diğeri de Jesus... İki isim de bize yabancı değil" dedi.

FLAMENGO DA TAKİPTE

Gomes'in açıklamaları sonrası Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılma ihtimalleri daha da arttı. Jesus'un ismi Flamengo ile de anılıyor.

BREZİLYA MEDYASI GENİŞ YER AYIRDI

Brezilya ve Portekiz medyası, Abel Ferreira ve Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı için en güçlü adaylar olduğunu sayfalarına taşıdı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • F.B 1 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya için eline UEFA kupası alan adam olarak gitmesi lazım, boş lakırdı ile Brezilya başına oturturlar da ...
    Cevapla