Ali Koç bunu beklemiyordu! Fenerbahçe kaynıyor

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşmesinin ardından sarı-lacivertli camiada kazanlar kaynamaya başladı.

GİRİŞ 16.03.2023 10:22 GÜNCELLEME 16.03.2023 10:28
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, 2018 yılında göreve geldiği tarihten bu yana sarı-lacivertli takımda bir türlü istenen başarıyı yakalayamadı.

Bu sezona mutlak 'şampiyonluk' parolasıyla başlayan ancak zirveyi Galatasaray'a kaptırdıktan sonra farkın açılmasını engelleyemeyen sarı-lacivertlilerde şampiyonluk hesapları zora girdi.

ÇATLAK SESLER YÜKSELİYOR: "KONGREYE GİDELİM"

Son olarak Teknik Direktör Jorge Jesus'un da sezon sonunda ayrılmak istediğini Brezilya basınına açıkça belirtmesinin ardından sarı-lacivertli camiada çatlak sesler yükselmeye başladı. Takımın 3 kulvarda yola devam etmesinden ötürü şimdilik susma kararı alan bazı isimlerin şampiyonluğun kaçtığı takdirde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u kongreye davet etmeye hazırlandığı öğrenildi.

MADDİ KONUDA YAPTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİLECEK

Başkan olduğu süreçte kulübe hibe ettiği dev rakamlar ve sarı-lacivertli takımı maddi darboğazdan kurtarmak için yaptıklarından ötürü Ali Koç'a teşekkür edilecek. Ancak sonrasında Başkan'ın istifa etmesi gerektiği belirtilerek yeni adayların önünü açması istenecek.

İKİ İSİMDEN 'ALİ KOÇ' İDDİASI

Tepkilerin odağındaki Başkan Ali Koç'un da güven tazelemek istediği iddia edildi. Sarı-Lacivertli kulüpte 29 Mart Çarşamba günü Saat 14.00'te Olağanüstü Genel Kurul toplanacak. Üyelere çağrı yapıldı.

Yaptığı çıkışlarla gündem olan gazeteci Emre Bol, Sözde Futbol kanalında, "Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un güven tazeleyeceği konuşuluyor" dedi. Beyaz Futbol moderatörü Ertem Şener de "Başkan Ali Koç'un güven tazeleyeceği duyumlarını alıyoruz" diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 112
  • Kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    50 yıllık fenerbahçeliydim bu saatten sonra karagümrüklüyüm ali koç fenerliyse biz yokuk artık
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanını milletvekillerimi seçiyor halk seçiyor.kulup baskanlarinida taraftar seçsin
    Cevapla
  • Yaşar fidan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke solculardan ne acılar sıkıntılar çektiyse şimdide kokoca fenerbahçe başındaki bu solculardan çok büyük sıkıntı çekiyorlar yazıklar olsun taraftarlarıda kendilerine benzetmişler hükümet istifa dizinize gözünüze dursun güzelim takımı millet ittifakına çevirmişler o ittifaktan bu ülkeye ve güzelim fenerbahçeye ne huzur ne başarı gelir
    Cevapla
  • Yaşar fidan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevilyayı eleyemeyen takımda.n n asıl şampiyonluk beklenir fener o takımdan 2 gömlek üstün yazık oldu ben bir fenerli olarak yarı final bekliyordum ben başkanı falan kesinlikle sevmiyorumda omu çıkıp oynayacaktı hocayı çok abartıyorlar ismail kartal aykut kocaman bu adama 10 çekerya koskocaman fb yi kaprisli adamların hacalık yapacağı takım değil bakın iddia ediyorum şuan bu takımın başına ismail haca gelsin şampiyon olur galata sarayı gözünüzde büyütmeyin futbol denen bişey oynamıyor jesuzun sayesinde burdalar
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 5 yılda bir kupa yok istifa ulan!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle