Crespo'nun menajeri İstanbul'a geliyor

Miguel Crespo’nun, takımda en az kazanan isimlerden olduğu bu nedenle performansının düştüğü iddia ediliyor. Portekizli yıldızın menajeri önümüzdeki hafta gelecek ve görüşme yapılacak.

Crespo'nun menajeri İstanbul'a geliyor
Crespo'nun menajeri İstanbul'a geliyor
GİRİŞ 15.03.2023 13:29 GÜNCELLEME 15.03.2023 13:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Miguel Crespo'da son haftalarda ciddi bir performans düşüklüğü gözleniyordu. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Portekizli orta sahanın menajeri önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek ve oyuncusunun maaşının artırılması için Fenerbahçeli yöneticilerle görüşme yapacak.

Bu görüşmede oyuncunun sözleşmesinin uzatılmasının da gündeme gelebileceği ifade ediliyor. Zira Portekizli oyuncunun kontratı 2024 yılının haziran ayında sona erecek. Yıllık 500 bin Euro kazanan Miguel Crespo'nun, takımda en az kazananlardan olduğu bunun da performansını etkilediği ifade ediliyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro civarında olan 26 yaşındaki Portekizli oyuncuyu İspanya ve Portekiz liginden kulüpler radarına almış durumda.

BÜYÜK BİR DÜŞÜŞTE

Sezona çok iyi bir performansla giriş yapan Miguel Crespo san maçlarda eski performansını mumla aratıyor. Crespo zaman zaman yedek kalmaya da başladı.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • hacıabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başındaki Crespo' dan eser yok. Gidebilir yani İsmail Yüksek düşünülmeli
    Cevapla