Ali Koç harekete geçti! Takıma şartlı prim müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-0'ın rövanşında Sevilla ile karşılaşacak takımına turu geçmeleri halinde prim dağıtacağı müjdesini verdi.

GİRİŞ 13.03.2023 13:37 GÜNCELLEME 13.03.2023 13:54
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç takımın motivasyonunu yükseltmek için kolları sıvadı.

Süper Lig'in 25. haftasını BAY olarak geçen sarı-lacivertliler, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Başkan Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus, teknik heyet ve futbolcuların moral yemeğinde bir araya geldikleri öğrenildi.

Prim yolda

Başkan Ali Koç, yemekte Sevilla karşılaşmasının takım ve camia için oldukça önemli olduğunu vurgularken takıma rövanşta güvendiğini ifade etti. Sarı-lacivertli yönetimin, Sevilla karşısında turun geçilmesi durumunda takıma özel bir prim vereceği de gelen haberler arasında.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç laftan başka bişey bilmiyor ne futbolda ne basketbolda nede voleybolda hiç başarısı yok
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    UEFA kupası Fenerbahçe'nin
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kıyamet alametlerinden :)
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır bir başarımız yok hep yanılttın bizi artık uğur abinide al git fenere bir insan ancak bu kadar zarar verebilirdi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aziz demişti arkamdan ağlarsınız üzülürsünüz yapmayın böyle diye o zmn ali koç diye bağıranlar şimdi istafa diyor beter olun
    Cevapla
  • Kanarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Uğur Dündar gidene kadar Fenerli değilim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle