Fenerbahçe'nin B planı belli oldu! Jesus'un yerine Süper Lig'den o isim geliyor

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-lacivertlilerin hedefinde Vincenzo Montella var.

GİRİŞ 11.03.2023 13:33 GÜNCELLEME 11.03.2023 15:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Portekiz modeli kısa sürebilir. Sezon başında 1 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Jorge Jesus, yeni mukaveleye sıcak bakmıyor.

İstanbul'a alışamadığını belirten Portekizli teknik adam, sezon sonu ayrılmayı düşünüyor. Bu ihtimalin güçlü olması Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Sarı lacivertliler gelecek sezon İtalyan modeline geçmeyi planlıyor.

MONTELLA'NIN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. İtalyan teknik adam mavi-lacivertli takımla sözleşme uzatmayacak.

ALİ KOÇ BEĞENİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Montella'nın oynattığı futbolu beğeniyor. Sezon sonu Jesus'un yerine en güçlü aday Vincenzo Montella.

SÜPER LİG'İ TANIMASI ETKEN

İtalyan çalıştırıcının süper ligi tanıması da tercih edilmesinin nedenlerinden biri oldu.

2021'de Adana Demirspor'un başına geçen Mopntella geçen sezon 1.51 puan ortalaması yakalarken bu sezon ise maç başına 1.77 puan elde etti. (Habertürk)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetime ve Ali koç a zerre kadar güvenmiyorum artık. Temel hedefleri FB yi ligden alaşağı etmek olsa gerek. Kim bilir arka planda neyin hesapları yapılıyordur acaba?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca fenerbahçe camiyasını CHP partisine çevirdiniz yabancı bir ülkede hükümet istifa demek nedir be utanmazlar
    Cevapla
  • Rvp 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin şu adamı getirin Aykut kocaman olsun bitsin.
    Cevapla
  • 14 Mayıs 2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin değişen bir şey olmaz.Başkan ve yönetim futbola dönmedkleri müddetçe şampiyonluk için bir 10 sene daha beklemeleri gerekiyor.
    Cevapla
  • fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç aklı yetmez aziz yıldırım sorumluluk almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle