Fenerbahçe, İspanyol polisleri şikayet ediyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sevilla karşılaşmasında polis müdahalesine maruz kalan taraftarları için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

GİRİŞ 10.03.2023 18:26 GÜNCELLEME 10.03.2023 18:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu.

Maç sırasında deplasman tribününde yer alan Fenerbahçe taraftarına yapılan polis müdahalesi büyük tepki çekerken, sarı-lacivertli kulüpten taraftarları için açıklama geldi. 

"Tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"

Fenerbahçe'nin açıklamasında; "Futbol A Takımımızın dün Sevilla ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçını izlemek için İspanya’nın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda bulunan taraftarlarımıza İspanyol polislerin kabul edilemez tutum ve olumsuz yaklaşımlarını takip ettik. Öncelikle bu süreçte sebepsiz şekilde saldırıya maruz kalan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi. 


"Resmi şikayet için gerekli adımlar atıldı"

Kulüpten yapılan açıklamanın devamında; "Sürecin ilk anından itibaren konuyu takip eden, yaşananlara hassasiyetle yaklaşan Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği ile de görüşen Kulübümüz; ilgili yerlere resmi şikayet dilekçelerinin gönderilmesi için gerekli adımları atmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konuyu Madrid Büyükelçiliğimiz üzerinden takipte olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Antigfb 1 yıl önce Şikayet Et
    İspanyol polise helal olsun, bizim yapamadığımızı o yaptı. Nasıl sustular ama ondan sonra, demek anladıkları dil buymuş.
    Cevapla
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç istifa
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Belalarını bulmuşlar
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet istifa diye bağıran taraftarlardan mı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdide ispanyada bağırsaydınız hükümet istifa demokrasi diye hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle